יש אפשרות לעשות סיסמא לגוגל שיטס שלא כל המשתמשים במייל יוכלו לפתוח?
ש שרי5 משתמש צעיר 10/8/23 הוסף לסימניות #1 יש אפשרות לעשות סיסמא לגוגל שיטס שלא כל המשתמשים במייל יוכלו לפתוח?
E efrat1 משתמש סופר מקצוען • יוצרי ai 10/8/23 הוסף לסימניות #2 למה את לא מגדירה הרשאה רק למי שאת רוצה? כל אחד שירצה להיכנס יצטרך לבקש ממך
ש שרי5 משתמש צעיר 10/8/23 הוסף לסימניות #3 יש לי מייל עם גליונות שיטס שכמה משתמשים צריכים גישה. ויש לי גליון אחד שאני לא רוצה שתהיה גישה לכל המשתמשים
יש לי מייל עם גליונות שיטס שכמה משתמשים צריכים גישה. ויש לי גליון אחד שאני לא רוצה שתהיה גישה לכל המשתמשים
יעקב ויצמן מנהל פורום מחשבים מנהל מנוי פרימיום מקצועני מחשוב 10/8/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י שרי5: יש לי מייל עם גליונות שיטס שכמה משתמשים צריכים גישה. לחצ/י כדי להרחיב... מדובר פה בחוברת עבודה אחת שכוללת מספר גיליונות.הבינותי נכון? נכתב ע"י שרי5: ויש לי גליון אחד שאני לא רוצה שתהיה גישה לכל המשתמשים לחצ/י כדי להרחיב... רק שלא יערכו.או גם שלא יוכלו אפילו לצפות?
נכתב ע"י שרי5: יש לי מייל עם גליונות שיטס שכמה משתמשים צריכים גישה. לחצ/י כדי להרחיב... מדובר פה בחוברת עבודה אחת שכוללת מספר גיליונות.הבינותי נכון? נכתב ע"י שרי5: ויש לי גליון אחד שאני לא רוצה שתהיה גישה לכל המשתמשים לחצ/י כדי להרחיב... רק שלא יערכו.או גם שלא יוכלו אפילו לצפות?
ש שרי5 משתמש צעיר 10/8/23 הוסף לסימניות #5 כשפותחים את השיטס במייל יש כמה חוברות עבודה. אחת מהן אני רוצה לחסום לצפיה
יעקב ויצמן מנהל פורום מחשבים מנהל מנוי פרימיום מקצועני מחשוב 10/8/23 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י שרי5: כשפותחים את השיטס במייל יש כמה חוברות עבודה. אחת מהן אני רוצה לחסום לצפיה לחצ/י כדי להרחיב... אם קיימת הרשאה לחוברת עבודה שמכילה מספר גיליונות.ורוצים להסתיר את אחד הגיליונות .(אפילו מצפיה בלבד) צריך לבודד את הגיליון הספציפי בחוברת עבודה אחרת. ואת היתר לשלוח לינק לכל חוברת עבודה בנפרד עם url שונה
נכתב ע"י שרי5: כשפותחים את השיטס במייל יש כמה חוברות עבודה. אחת מהן אני רוצה לחסום לצפיה לחצ/י כדי להרחיב... אם קיימת הרשאה לחוברת עבודה שמכילה מספר גיליונות.ורוצים להסתיר את אחד הגיליונות .(אפילו מצפיה בלבד) צריך לבודד את הגיליון הספציפי בחוברת עבודה אחרת. ואת היתר לשלוח לינק לכל חוברת עבודה בנפרד עם url שונה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת