סיסמא לBIOS מחשב dell

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב דל ישן נושן שקיבלתי ממישהו.
כעת המערכת הפעלה לא עולה.

אחר חיפושים וניחושים והמון 'google translate' הגעתי למקום בBIOS שבו הוא מציע לי לבחור מהיכן הBIOS יחפש להעלות את המערכת. ונראה שמצאתי את הבעיה, כיון ששם מוגדר הכונן כמספר 4 ברשימה, כך שעלי לשנות את הסדר של הרשימה, וכנראה שהענין יסתדר.

עד כאן הכל טוב אלא שיש נעילה על הBIOS, וצריך סיסמא כדי לפתוח את הנעילה, [יש מקום ל8 ספרות], ואין לי מושג מה הסיסמא.
השאלה האם יש בזה איזה סיסמא אחידה כל המחשבים של dell? אולי יש איזה דרך לפרוץ/לעקוף? או שמא להתייאש וזהו....

תודה רבה לכל העוזרים ומסייעים בעצה טובה

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב דל ישן נושן שקיבלתי ממישהו.
כעת המערכת הפעלה לא עולה.

אחר חיפושים וניחושים והמון 'google translate' הגעתי למקום בBIOS שבו הוא מציע לי לבחור מהיכן הBIOS יחפש להעלות את המערכת. ונראה שמצאתי את הבעיה, כיון ששם מוגדר הכונן כמספר 4 ברשימה, כך שעלי לשנות את הסדר של הרשימה, וכנראה שהענין יסתדר.

עד כאן הכל טוב אלא שיש נעילה על הBIOS, וצריך סיסמא כדי לפתוח את הנעילה, [יש מקום ל8 ספרות], ואין לי מושג מה הסיסמא.
השאלה האם יש בזה איזה סיסמא אחידה כל המחשבים של dell? אולי יש איזה דרך לפרוץ/לעקוף? או שמא להתייאש וזהו....

תודה רבה לכל העוזרים ומסייעים בעצה טובה

מה הדגם המדוייק?

• הוסף לסימניות
באותו מקום בBIOS שמבקש סיסמא, כתוב למטה
system number: 20xkv3j-595b

• הוסף לסימניות
תנסה את הסיסמה הזה:
dwm7rudx
או
1w07ru11

אם לא עובד. תחזיק את כפתור Ctrl כשאתה מכניס את הסיסמה ובסוף פעמיים enter

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
שתי הסיסמאות לא עובדות,
ואם אני גם לוחץ ctrl תוך כדי הוא פשוט לא נותן להקיש רק משמיע איזה צפצוף ולא מכניס את מה שהקשתי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
שתי הסיסמאות לא עובדות,
ואם אני גם לוחץ ctrl תוך כדי הוא פשוט לא נותן להקיש רק משמיע איזה צפצוף ולא מכניס את מה שהקשתי.
אתה יכול לעלות צילום מסך של המסך שמבקש את הסיסמה?

• הוסף לסימניות
WIN_20210617_11_32_35_Pro.jpgWIN_20210617_11_32_35_Pro.jpgWIN_20210617_11_32_35_Pro.jpg

קבצים מצורפים

• WIN_20210617_11_32_16_Pro.jpg
    WIN_20210617_11_32_16_Pro.jpg
    KB 190.9 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
תנסה את הסיסמאות שלמעלה אבל אחרי שאתה כותב את הסיסמה (כמובן להקפיד על אותיות גדולות וקטנות) אל תלחץ על ה"OK" אלא תלחץ ctrl+enter

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שיש במחשב סוללה קטנה שמיועדת לשמור על התאריך והשעה שלא יתאפסו ולעינינו אם מוציאים אותה ואת הסוללה הרגילה כמובן המחשב מתאפס כולל הסיסמה תנסה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה