סיסמה למחשב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתת את המחשב שלי למעבדה לתיקון. (משהו חיצוני) איך אני שמה סיסמה למחשב? זה מעבדה לא חרדי, ואני מפחדת שהוא יכנס לי לדברים שאני לא מעוניינת... יש מצב?
(וינדוס 7)

• הוסף לסימניות
פותחים את זה תוך כמה דקות...
אם יש לך באמת דברים חשובים, תמחקי, או תוציאי את הדיסק הקשיח מהמחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1245282:
פותחים את זה תוך כמה דקות...
אם יש לך באמת דברים חשובים, תמחקי, או תוציאי את הדיסק הקשיח מהמחשב.

גם אם שמתי סיסמה חזקה?
ואם אני נכנסת אוטומטי לגימייל וכל האתרים אני צריכה עכשיו לאפס את כל הדפדפן?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להסיר את הסיסמה כך שזה לא משנה מהו חוזק הסיסמה ששמת, בנוגע למייל וכו' צריך למחוק קבצי קוקיס וסיסמאות שמורות על ידי קונטרול+שיפט+דילית או בדרך הארוכה יותר מחיקת נתוני גלישה, אפשר גם דרך cclener

• הוסף לסימניות
ואפשר לעשות כמו שפרסומון כתב להוציא את הארדיסק, זה ממש לא מסובך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245293:
ואפשר לעשות כמו שפרסומון כתב להוציא את הארדיסק, זה ממש לא מסובך...

זה מחשב נייד ואין לי מושג איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245291:
יש אפשרות להסיר את הסיסמה כך שזה לא משנה מהו חוזק הסיסמה ששמת, בנוגע למייל וכו' צריך למחוק קבצי קוקיס וסיסמאות שמורות על ידי קונטרול+שיפט+דילית או בדרך הארוכה יותר מחיקת נתוני גלישה, אפשר גם דרך cclener

ואם הוא מסיר את הסיסמה אני רואה שהוא הסיר את זה?

• הוסף לסימניות
לא מוכרח, זאת אומרת אפשר לעשות שלא יראו שנכנסו וזה יחזור אליך כרגיל

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו כאן, ניתן להיכנס לקבצים גם בלי שתדעי שנכנסו.
הכי פשוט זה להוציא את הדיסק הקשיח לגמרי.
או, לתת לטכנאי אמין ומקסימום לומר לו לא להסתכל בקבצים.

• הוסף לסימניות
תודה תודה לפרסומון ומושיקו. עזרתם לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
למה את חושבת שלטכנאי מעניין בכלל מהקבצים שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה