מושקע זה לא מילה.נכתב ע"י דאבל אימפקט;1015511:יריד סיעור מוחות תערוכת תלמידות בנושא מיתוג וכו' לבית הבובות הוורודות. יום חמישי 16:00-19:00 במנהל קהילתי בוכרים רח' דוד 4 עולה 5 ₪ כניסה לילד.
לפי מה שהבנתי מדובר בהפנינג מטורף ומושקע.
רח' דוד 10נכתב ע"י דאבל אימפקט;1015511:יריד סיעור מוחות תערוכת תלמידות בנושא מיתוג וכו' לבית הבובות הוורודות. יום חמישי 16:00-19:00 במנהל קהילתי בוכרים רח' דוד 4 עולה 5 ₪ כניסה לילד.
לפי מה שהבנתי מדובר בהפנינג מטורף ומושקע.
לא נראה לי שתהיה לך בעיה, הם לא פרסמו גילאים, ונראה לי שהם שמחים עם כל מי שבא.נכתב ע"י קטיפה;1015421:מתאים לבוא עם ילד בן 4 ותינוק - ז"א יכניסו אותי?
ואשמח לדעת מה השעות וכמה עולה?
יש לך אותו?נכתב ע"י פשוט;1016355:כן, משהו ענק שמעתי על זה .
יש גם מגזין מטורף- חוברת עבודות ששרביט הוציאה עם התלמידות ועל התלמידות שלה.
כדאי להוא.
הייתי שם היום, לא ראיתי שום מגזין.נכתב ע"י פשוט;1016355:כן, משהו ענק שמעתי על זה .
יש גם מגזין מטורף- חוברת עבודות ששרביט הוציאה עם התלמידות ועל התלמידות שלה.
כדאי להוא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים