דרוש מידע סיעור מוחות - היכנסו ועזרו לנו

• הוסף לסימניות
אני מנהל בהתנדבות ישיבת בין הזמנים, בשלושת תקופות ביה"ז במהלך השנה.
ההכנסות היחידות שיש לישיבתי ואשר עליהן היא מושתתת,
הינן דרך ארגון "זכנו" - אנשים תורמים לישיבה ונכנסים "על הדרך" להגרלות על פרסים, וזהו הגורם המדרבן לתרומה.
אבקש את עצתכם:
מתי עדיף לשלוח לתורמים את הקטלוג של רשימת הפרסים:
השבוע - המעלה: שאנשים יספיקו להיכנס להגרלות המקדימות שלפני החג (על פרסים קטנים)
החסרונות: אין זמן לעיין בקטלוגים, ואולי הם יזרקו מיד לפח, וכן יש המון הוצאות בתקופה זו.
או אחרי החג.
מתי הייתם תורמים יותר?
תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
לדעתי אם ההגרלה תתבצע עוד לפני החג
כן כדאי עכשיו
את הפרסים תתאימו לתקופה- פסח/קולקציית קיץ וכו'
יש משהו שבגלל שיש כ"כ הרבה הוצאות אנשים מדמיינים שיזכו ויחסכו כסף...

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם היה לי חשק וזמן לשבת עכשיו לעלעל בקטלוג להחליט לתרום ולהכנס להגרלות. מירב הסיכויים שהחוברת היתה נשכחת ומוצאת את דרכה לפח איכשהו

• הוסף לסימניות
אני מנהל בהתנדבות ישיבת בין הזמנים, בשלושת תקופות ביה"ז במהלך השנה.
ההכנסות היחידות שיש לישיבתי ואשר עליהן היא מושתתת,
הינן דרך ארגון "זכנו" - אנשים תורמים לישיבה ונכנסים "על הדרך" להגרלות על פרסים, וזהו הגורם המדרבן לתרומה.
אבקש את עצתכם:
מתי עדיף לשלוח לתורמים את הקטלוג של רשימת הפרסים:
השבוע - המעלה: שאנשים יספיקו להיכנס להגרלות המקדימות שלפני החג (על פרסים קטנים)
החסרונות: אין זמן לעיין בקטלוגים, ואולי הם יזרקו מיד לפח, וכן יש המון הוצאות בתקופה זו.
או אחרי החג.
מתי הייתם תורמים יותר?
תודה על העזרה!
לדעתי דוקא זה שיש יותר הוצאות ויוצאים קצת מהאיזון הכלכלי הרגיל יכול לשחק לטובת השתתפות בהגרלות.
ומאידך כמו שהעלית זה זמן שיותר מורכב להגיע לתודעתם של האנשים. (אם יש לכם אפשרות להפעיל קמפיין אקטיבי להצטרפות כגו' טלפונים או אנשים שינסו לצרף את חבריהם דוגמת נאמני עזר מציון אולי ניתן לעקוף קצת את הנקודה הזו)

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון אתה לא מתכוין לשלוח לכל הארץ את הקטלוג אלא מדובר על איזור מצומצם של סביבת ביהכנ"ס ואם כן אתה לא צריך שרותי דואר פורמליים
דווקא לא אני שולח לכל רחבי הארץ לרשימת תפוצה של אנש.

• הוסף לסימניות
עלה במוחי רעיון לצרף לקטלוג חוברת כל שהיא על פסח ולאורזם יחד בנילון שכתוב עליו שמור מחמץ וככה"ג (נדמה לי ש"כח הפרסום" מגיע ככה בערב פסח) מה שיגרום לאנשים לשמור את פתיחת המארז עד לימי חוה"מ

• הוסף לסימניות
עלה במוחי רעיון לצרף לקטלוג חוברת כל שהיא על פסח ולאורזם יחד בנילון שכתוב עליו שמור מחמץ וככה"ג (נדמה לי ש"כח הפרסום" מגיע ככה בערב פסח) מה שיגרום לאנשים לשמור את פתיחת המארז עד לימי חוה"מ
רעיון חמוד.

• הוסף לסימניות
בנתיים, תן לאנשים את הלינק הזה
פה אפשר לראות את הקטלוג בדיגיטל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה