כללי סיעור מוחות - הסימפוזיון - תגובתי לנאמר שם

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;287658:
מי דיבר על הונאת הלקוחות?

אם אתה לא מקצועי, אל תעבוד. לך ללמוד.
אל תציע שירות גרוע במחיר עלוב.

נ.ב. קצת מטריד החזרה על המוטיב הזה כאילו את מייצגת את ההשקפה היהודית עלי אדמות.

אותי מטרידה הסתירה במה שאתה כותב. מחד אתה כותב לאלו שאינם מקצועיים עדיין לתמחר בלי להתבייש מחיר של מקצוענים, ומאידך אתה כותב שמי שלא מקצועני, שלא יעבוד. זו סתירה.

ואמונה - זה חלק בלתי נפרד ממני ומהפורום. לא נורא אם זה מטריד אותך. לא לקחתי על האמונה בעלות ולא ייצוג. פשוט הבעתי את דעותיי המבוססות על אמונה ואת עצותיי לציבור הגרפיקאים המתחילים. זה לדעתי חשוב יותר מכל שאר הדברים שנאמרו פה וכמו בשאר הדברים - מסתמא אינך מסכים איתי. זכותך.

• הוסף לסימניות
איזו דמגוגיה זולה.
להציג את זה כאילו שאני מתנגד לטענותייך מכיוון שיש לי חיסרון באמונה, ואילו את למזלנו הרב, נמצאת פה כדי להוות משקל נגד ולהציג את נקודת המבט היהודית פה בפורום.

אין שום סתירה במה שאני כותב.
1. אני מניח שמי שמציע את שירותיו במלאכה מסויימת הוא מן הסתם בעל היושר המינימלי של להיות בעל כישורים באותה מלאכה.
2. אני מניח שהוא רכש את הכישורים האלה בעמל וביזע.
3. אני מעודד אותו לגבות שכר הולם תמורת עבודתו.

אני לא נוקב במספרים ולא קובע פה סולם של מקצוענות. פגשתי מעצבים וותיקים חסרי מעוף ומשעממים ופגשתי מעצבים צעירים בעלי כישרון מדהים ועדכניות מרעננת. כך שפקטור הניסיון שאת מעניקה לו משקל כה רב הוא זניח לעומת האיכות של העבודה שאתה מספק.

אני קורא לכל גרפיקאי באשר הוא, לתת את המקסימום ללקוח. ולא לשכוח לגבות מחיר מכובד עבור שירותיו הטובים.

אין לי כוונה להמשיך ולהתייחס לנושא.
צר לי שבחרת להעניק לדברייך הילה של קדושה במקום לחשוב על מידת החסד שיש בעזרה לעמיתייך במקצוע להכיר בערכם ולמצוא את פרנסתם בכבוד.

• הוסף לסימניות
אוי הנהלה, הנהלה, איפה אתם כשצריך אתכם??? :)
לול התרנגולים הזה זועק לנעילה דחופהההההה-----

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה