סיעור מוחות - קניית תיפילין לילדכם לבר מצוה

• הוסף לסימניות
לצורך מיתוג משווק לתפילין אשמח אם תעלו לכאן מה הסיבות שיניע אתכם לקנות תפילין אצל מפעל או משווק מסויים ולאיזה שירות אתם מצפים ממנו [אל תחסכו]
ובאיזה קשיים מיותרים נתקלתם.

תודה!

• הוסף לסימניות
מנסיון * 2
שהחברה תיראה מנוהלת ע"י יראי שמיים, ולא ע"י פרסומאים מנותקים,
וצ'ופר שעדיין אף אחד לא מציע, שהבחור יבוא לראות איך מכניסים את הפרשיות !!!
מנסיון, כולם מאפשרים את זה אבל עד שמצליחים לתאם עם האדם הנכון באיזה מחסן טחוב ללא שעות קבועות יוצא המיץ

• הוסף לסימניות
"עטרת תפילין" הסוכן ר' חיים משה קליין הי"ו עונה על כל הדרישות שצויינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה סגל;1167704:
"עטרת תפילין" הסוכן ר' חיים משה קליין הי"ו עונה על כל הדרישות שצויינו.

קראת את ההודעה?

• הוסף לסימניות
מה הבעייה? כוכב מאיר כתב שמנסיון אין.. ויש... אז כתבתי על מישהו יש לי איתו נסיון והוא מילא את כל הדרישות, זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה סגל;1167731:
מה הבעייה? כוכב מאיר כתב שמנסיון אין.. ויש... אז כתבתי על מישהו יש לי איתו נסיון והוא מילא את כל הדרישות, זה הכל.

בסדר סליחה סליחה :)
אבל לא זה הדיון,,,

• הוסף לסימניות
1. הנקודה הזאת חשובה מאד
אבל קודם כל יראת שמים
בלי רדיו ברקע ובלי אייפונים וכד'
גם אחד כזה שלצערנו כן משתמש מעוניין בתפילין של סופר ירא שמים.
2 אישור בדיקת תפילין ממוחשבת.
3. אכן אפשרות לראות ונגישות
4. תשלומים נוחים...

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שהייתי משלמת אך ורק לבן אדם ירא שמים ידוע ומוכר באופן אישי
אתה מדבר על משווק לתפילין - האם הוא כתב אותם?? עליו אני אולי סומכת (מוכר, פרסומת וכו')
אך מנין לי מי כתב אותם??????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה