כללי סיעור מוחות

• הוסף לסימניות
עקב סיבות אישיות, הקשורות ב"והייתם נקיים"
אני נאלצת לעשות שינוי במיתוג העסק שלי-
מבחינת צבעים ומבחינת שם.
מצו"ב הלוגו המקורי, ולעסק קוראים פרסומדיה
אני חשבתי להשאר רק עם האותיות PM ולעבור לצבעים אחרים (סגול, כתום, ירוק תפוח וכו')
אך זה ממש בלי משמעות.
יש מישהו שיבריק לו איך אני עושה שינוי ונשארת עם אותו כיוון של לוגו?

קבצים מצורפים

• פלייר לדלתות.pdf
    1.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לאותיות צריכה להיות משמעות.
PM ללא המשמעות של פרסומדיה זה תלוש.
אם היית פונה לאוכלוסיה דוברת אנגלית הייתי יכולה להציע לך כמה רעיונות עם האותיות האלה, אך אני מבינה שזה לא המצב.

בכל מקרה, בשלב הראשון של המיתוג המחודש תצטרכי ליידע את הציבור בצורה ברורה שמדובר באותו העסק, רק השם התחלף - מהלך שמקובל מאוד בחברות שונות שנאלצות לעבור תהליך כזה עקב מיזוג חברות וכד'.

• הוסף לסימניות
מזכיר לי אדובי
את הרעיון הזה יבינו רק הגרפיקאים שבנינו

• הוסף לסימניות
גם אני מיד חשבתי על פרימייר, (צרפתי את הסמל שלו)
לדעתי הלוגו חייב להביע משהו ואם הוא לא מביע כלום אז מה עשינו.
אולי תשלבי בלוגו את אחד המוצרים שלכם בצורה של סמל כדי שיבינו במה מדובר,
אפשר להשאר עם הpm אבל עם עוד איזה אלמנט שיותר יסביר במה מדובר

קבצים מצורפים

• 64px-Premiere_cs3.png
    KB 3.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
צריך לחשוב על שם שאנשים ירגישו נעים, ולא מביך, לבטא אותו בקול (למשל כשמרימים לך טלפון, או כשממליצים לחבר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;572187:
צריך לחשוב על שם שאנשים ירגישו נעים, ולא מביך, לבטא אותו בקול (למשל כשמרימים לך טלפון, או כשממליצים לחבר).
תודה.
ל-PM באמת אין שום משמעות בלי השם תחתיו (וגם איתו, בינינו, אין יותר מידי משמעות...)
חוץ מזה שזה ראשי תיבות של פרנסה משמים ואולי עוד כמה, אם אחפור בעומק...
ולכן-
מה דעתכם על שם כמו STARTART ? כוכב, ארט, ותפעול (START)? בשילוב ה-START של המסך, כוכבים ומשהו אומנותי מעניין? נראה לכם הכיוון? את השם קיבלתי מאחד הגדולים בשוק - פלחים - ככה בזריקה, עקב קוצר הזמן, האם כדאי ללכת על הכיוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;572210:
תודה.
ל-PM באמת אין שום משמעות בלי השם תחתיו (וגם איתו, בינינו, אין יותר מידי משמעות...)
חוץ מזה שזה ראשי תיבות של פרנסה משמים ואולי עוד כמה, אם אחפור בעומק...
ולכן-
מה דעתכם על שם כמו STARTART ? כוכב, ארט, ותפעול (START)? בשילוב ה-START של המסך, כוכבים ומשהו אומנותי מעניין? נראה לכם הכיוון? את השם קיבלתי מאחד הגדולים בשוק - פלחים - ככה בזריקה, עקב קוצר הזמן, האם כדאי ללכת על הכיוון?

שוב, אנשים לא ידעו איך לבטא את זה.
הם יתביישו להרים טלפון ולהגיד מילה שאינם יודעים איך לבטא, ולכן יעברו בספר הטלפונים לעסק הבא שנקרא "משה כהן ובניו הפקות", שם פחות "יוקרתי" אך הרבה יותר קל לביטוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה