כללי סיעור מוחין-מציאת סלוגן לחברה

• פותח הנושא BBC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות פנה אלי לקוח בבקשה למתג את החברה שלו. הלוגו כבר מוכן. (סוף סוף הוא נסגר על משהו). אבל את הסלוגן הוא רוצה עדין לשנות.
אני מנסה את השיטה "סיעור מוחין"
זוהי חברה העוסקת בבניית פרגולות, דקים, גגות רעפים, גדרות, צימרים , בתי עץ לילדים.
הסלוגן צריך להיות ללא ההזכרה של העץ (כי הוא עוסק גם באלומניום) אך עם כל זאת להזכיר בעקיפין את המילה עשייה/יצירה.
מסובך לא????????:confused::confused::confused:
גם אני הסתבכתי ונגמרו לי כבר הרעיונות.
אולי משהו יכול לעזור לי???:(

• הוסף לסימניות
לתועלת העניין, מומלץ שתעלי את הבריף, את הלוגו, וכו',
בלי זה זה ממש באוויר,
מה דעתך על:
כל בניה - יצירה

• הוסף לסימניות
העלתי את הקובץ...
כמובן שאת הסלוגן הלקוח מבקש להחליף כנ"ל.
אשמח גם לתגובות אודות הלוגו...

קבצים מצורפים

• עציוני.png
    KB 477.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הלוגו כולו אומר "עבודה בעץ", למה לברוח מזה?? (אגב, זה באמת השם שלו?;))

• הוסף לסימניות
את לא רוצה לציין את העץ, וגם לא את האלומיניום. לא כתוב רעפים ולא גגות. מה אני אמורה להבין מזה?
האם עציוני הוא צבעי? אומן? צייר? צריך למצוא לו הגדרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1088862:
את לא רוצה לציין את העץ, וגם לא את האלומיניום. לא כתוב רעפים ולא גגות. מה אני אמורה להבין מזה?
האם עציוני הוא צבעי? אומן? צייר? צריך למצוא לו הגדרה.

די ללקוח שבשם שלו מוזכר העץ. ומה לעשות גם אני באיזשהו שלב התייאשתי!
תמיד זה כך????

• הוסף לסימניות
מציאת שמות וסלוגנים זה תחום אחר מגרפיקה. זה שייך לתחום הפלנינג והקופירייטינג. התחום של הגרפיקאי זה לעצב את מותג אחרי קבלת כל הפרטים המייאשים האלו...
כמו שבעל העסק לא מסוגל לעצב לבד ולוקח גרפיקאית, צריך לתת לו להבין שהגרפיקאית לא יכולה לבחור שמות וסלוגנים ושיקח בעבור זה קופירייטר...

• הוסף לסימניות
עציוני -
ולא רק עץ, עָיוּנִי :)

אולי באמת:
עציוני, לא רק עץ
עציוני, עץ החיים - עולם העשיה.
עציוני, הגג של כל העולמות

עוזר משהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1088943:
מציאת שמות וסלוגנים זה תחום אחר מגרפיקה. זה שייך לתחום הפלנינג והקופירייטינג. התחום של הגרפיקאי זה לעצב את מותג אחרי קבלת כל הפרטים המייאשים האלו...
כמו שבעל העסק לא מסוגל לעצב לבד ולוקח גרפיקאית, צריך לתת לו להבין שהגרפיקאית לא יכולה לבחור שמות וסלוגנים ושיקח בעבור זה קופירייטר...

יש בזה משהו. אבל לכי תסבירי את זה ללקוח... עוד תרוץ כדי לקחת עוד כסף....

• הוסף לסימניות
אומנות בעץ ואלומיניום

[אם כבר, אז למה לא להזכיר את שניהם?]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1089252:
אומנות בעץ ואלומיניום

[אם כבר, אז למה לא להזכיר את שניהם?]

זו הבעיה, הלקוח לא רוצה להזכיר זאת בסלוגן.
כנראה שלא הבינו אותי טוב. הלקוח רוצה סלוגן בלי שיהיה בו המילים: עץ, אלומניום, עשייה, יצירה וכל המילים הנרדפות לזה....
וזה מה שקשה.
אולי מישהו יכול לעזור לי??? אני כבר מיואשת....:confused: מבולבלת...:mad:

• הוסף לסימניות
עציוני
עוטפים אתכם ביופי

• הוסף לסימניות
סליחה, זה ממש לא התפקיד שלך!
שיישבור את הראש ויעדכן אותך בסוף מה הוא החליט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1089296:
עציוני
עוטפים אתכם ביופי

אהבתי. נראה מה הוא יגיד.
יש אולי למשהו עוד רעיונות??

• הוסף לסימניות
את צריכה לתת קצת יותר פרטי רקע על העסק בכדי למצוא סלוגן טוב וקולע. מה הייחודיות שלו? לאיזה קהל יעד הוא פונה? מה הוא היה מעוניין שהמותג שלו ישדר? יוקרה? שירות? אמינות?.. זה סתם חובבני לזרוק סיסמאות יפות לאוויר כמה שהן נשמעות טוב לפעמים הם לא קשורות בכלל לעסק. תרשמי כמה שיותר פרטי רקע שידועים לך.. ואז יהיה לנו יותר קל.

• הוסף לסימניות
נסי למצוא את הרגש שהמוצר גורם לאנשים ולהשתמש בו. (טעם החיים)
או את הייחודיות שלו למול המתחרים (זה רק נראה יקר)

ובכלל, מי אמר שהוא חייב סלוגן?
סלוגן הוא לא סתם משפט מבריק שיוצא מהשרוול, אמורה להיות לו מטרה ברורה.
לרוב, עסקים קטנים לא זקוקים לסלוגן.

נכתב ע"י ברכה בי;1089232:
יש בזה משהו. אבל לכי תסבירי את זה ללקוח... עוד תרוץ כדי לקחת עוד כסף....

מאחר ולדעתך רק יש בזה משהו,
אין סיבה שהלקוח יבין מעצמו את הצורך.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה