סיעור מוחין

• הוסף לסימניות
"לזמן הזה"- הרעיון: לתפוס את הרגעים הגדולים של החיים ולנצלם
מה זה אומר לכם, מזכיר. כל דבר שעולה לכם בהקשר הזה יתקבל בברכה.
תודה

• הוסף לסימניות
אם לא עכשיו אימתי
אל תאמר לכשאפנה אשנה שמא לא תפנה וכו'
לא הבנתי באיזה הקשר זה אמור לדבר אלי אבל זה מה שעלה בדעתי כשראיתי את האשכול
מצטערת אם לא כיוונתי

• הוסף לסימניות
החיים הם כמו גלידה
אם אתה לא מנצל אותם בזמן הם נמסים
ואתה נשאר בלי כלום.

• הוסף לסימניות
לי זה מזכיר את הסיפור עם הגאון מווילנא שלפני פטירתו הרים את הציצית ובכה על מצווה כה קלה לעשיה לכאורה ובעולם הבא כבר לא תהיה קיימת
אני חושב שכל העולם שלנו מלא ברגעים שניתן לתפוס איתם מצוות ואנחנו לא שמים לב אליהם
כך שאני חושב שכל רגע הוא רגע ענק
בחיוך קטן לחבר אפשר לבנות עולם וזו רק דוגמא קטנה
אם אתה לא מתכוון לרוחניות אז יש את הפתגם הידוע על חשיבות הזמן ( משהו בסגנון אם אתה רוצה להבין מהי דקה שאל את האדם שפספס את הרכבת . אם אתה רוצה להבין מהי שניה שאל את האדם שהפסיד בתחרות ריצה וכדו תחפש ברשת.. 

• הוסף לסימניות
לי זה מזכיר את הסיפור עם הגאון מווילנא שלפני פטירתו הרים את הציצית ובכה על מצווה כה קלה לעשיה לכאורה ובעולם הבא כבר לא תהיה קיימת
אני חושב שכל העולם שלנו מלא ברגעים שניתן לתפוס איתם מצוות ואנחנו לא שמים לב אליהם
כך שאני חושב שכל רגע הוא רגע ענק
בחיוך קטן לחבר אפשר לבנות עולם וזו רק דוגמא קטנה
אם אתה לא מתכוון לרוחניות אז יש את הפתגם הידוע על חשיבות הזמן ( משהו בסגנון אם אתה רוצה להבין מהי דקה שאל את האדם שפספס את הרכבת . אם אתה רוצה להבין מהי שניה שאל את האדם שהפסיד בתחרות ריצה וכדו תחפש ברשת.. 

• הוסף לסימניות
את ההווה קשה לתפוס!
רגע אחרי זה עתיד
ורגע לפני-עבר,
כך שצריך ב"זמן הזה" לתפוס כל רגע בשתי ידיים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה