- הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי אשמח לקבל סיפורים שמע באידיששולח קישור באישי
תודה רבה
אם עדיין רלוונטי אשמח לקבל סיפורים שמע באידיששולח קישור באישי
אשמח לקבל במייל מה שישאת מה אתם רוצים את לאה פריד? או יידיש?
אשמח גם לסיפורי איידשאת מה אתם רוצים את לאה פריד? או יידיש?
יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
TV969009
אשמח גם לקבל חומר chumyglutan שטרודל גימייליש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
יש את הסדרה של קינדער גארטן ומאמע לשון..
ולחורף, אין תחליף לקלטת הנוסטלגית - 'דער ווינטער'
יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אשמח לקבליש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אני אשמח לקבל את הדיסקים של ר' קלמן רוזנגרטן במייל באידיש אם זה אפשרי אשמחשולח
שולחת לך למייל סיפרים באידיש של ר' קלמן רוזנגרטן
מה עם זכויות יוצרים???לתועלת כולם יש פה סיפורים לילדיםGoogle Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).drive.google.com
בהנאה!!!
drive.google.com
אשמח ג"כ לקבל,יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
כאלו שרכשו כבר פעם מאמע לשון/קינדערגארטן בדיסק והוא התקלקל /נשרטמה עם זכויות יוצרים???
מעניין למה נחסם.אני רואה את האשכול עם קישורים לדרייב וכתוב שהגישה נדחתה
אשמח מאד אם יש למישהו לשלוח סיפורים באידיש
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים