- הוסף לסימניות
@פיינע נייעס אשמח לקבל גם סיפורים באידיש
147YAEL בגימייל
147YAEL בגימייל
אשמח לקבל למייל Rd0548472361 ואז שטרודל גימייל תודה רבהיש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אשמח לקבל K0556772960@גימל נקודה קוםיש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אשמח גם לקבלו תודה רבה ! @rivky1816יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
www.prog.co.il
אשמחל לקבל במייל אם אפשרייש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אשמח לקבל למייליש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אם אפשר בבקשה גם כן לקבל, מחפש קינדער גארטאן לילדים,יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אשמח מאוד לקבל למייל s8540568 שטרודל ג׳ימייל וכ''ויש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אשמח לדעת אם קיבלת משהו,אשמח לקבל במייל אם אפשרי
תודה רבה
האמת שלא קיבלתי כלום....
הכל בעברית...
שולחת לך למייל סיפורים באידיש של ר' קלמן רוזנגרטן
יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
אשמח לחומר בעברית...חבורת תריג למעוניינות
rhly52022 שטרודל ג'ימיילאשמח לחומר בעברית...
תודה רבה רבה!!
אשמחלמי שמעוניינת לקבל את תריג נא לשלוח מייל באישי
תודה
רלוונטי עדיין ?יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו ולהפיצו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים