אשת חיל מי ימצא
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם אם רלוונטי
תודה
תודה
אני אשמח ממש!למי שמעוניינת לקבל את תריג נא לשלוח מייל באישי
תודה
sy1224444שטרודל וכו' תבורכי...למי שמעוניינת לקבל את תריג נא לשלוח מייל באישי
תודה
מסקרן האם באמת מישהי מכל כותבות המיילים כאן ניפגעה?חוץ מסתם מאגר כתובת מייל לכל מי שליבו חפץ בפרוגאין פה שום תועלת באשכול ...
אף אחד לא ממש קיבל את הסיפורים...וסתם המייל שלכם גלוי לעיני כל
אז חבל....
![]()
מספיק עם התמימות הזאת! תפתחו עיניים בבקשה!
תשמעו סיפור מוזר ונורא עצוב: בבית הדין במרכז הארץ נפתחה תביעה מוזרה: בחורה בשם ברכי תובעת את אחד מהסופרמרקטים המובילים בבני ברק בטענה שחייה נהרסו לגמרי בגללם. וכך היא טוענת בפני הדיינים: אני תלמידה בקורס צילום, לצורך הקורס הייתי זקוקה לאביזרי...www.prog.co.il
אכן כןמסקרן האם באמת מישהי מכל כותבות המיילים כאן ניפגעה?
אפשר לשלוח לי באישילצערי בעבר רשמתי את המייל שלי ו
מעונייןחבורת תריג למעוניינות
מה כתובת המייל?אפשר לשלוח לי באישי
ND0534183מה כתובת המייל?
ראית?ND0534183
תעדכן שראית אני יוריד מיד
אשמח מאוד גם... באידיש הכל רלוונטי...שלחתי לך עכשיו
יש מצב לחומר בעברית?האמת שלא קיבלתי כלום....
הכל בעברית...
בכיף. מה המייליש מצב לחומר בעברית?
תודה רבה!!
sy1224444שטרודל וכו' תבורכי...בכיף. מה המייל
נשמח מאוד עם תוכלו לשלוח למייל lea3175534 שטרודל...יש לי מאגר עצום של חומר אשמח להעשירו
אשמח ממש גם לחומר באידיש . תודה ענקית .5807106שטרודל...נשמח מאוד עם תוכלו לשלוח למייל lea3175534 שטרודל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים