סיפורי חיים ולדר בתוכנית "עצות מהחיים"

• הוסף לסימניות
יש למישהו סיפורים של חיים ולדר מהתוכנית "עצות מהחיים" ?
אם כן , אם אפשר להעלותם (עדיף בשרתי דרייב או דרופבוקס ולא בג'מבומייל , שיהיה לטובת החסומים) תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אי אפשר להוריד מהאתר הזה כי כל הקבצים נמחקו
אם אפשר בבקשה להביא לפה קבצים כנ"ל בשרתי דרייב או דרופבוקס
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
תנסי באתר קול חי
נראה לי שיש שם הקלטות של השידורים שלו

• הוסף לסימניות
סליחה .. הנה הקובץ..

קבצים מצורפים

• חי מדירה לדירה - חיים ולדר עצות מהחיים - סיפור 1.mp4
    18.2 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עצובית;2102889:
תנסי באתר קול חי
נראה לי שיש שם הקלטות של השידורים שלו

אמנם יש הקלטות שלו באתר קול חי ,
אבל מהאתר הזה אני יכולה להוריד רק קבצי וידאו ולא קבצי שמע
ובהזדמנות זאת הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד משם קבצי שמע ואיך עושים זאת
תודה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
צריך תוסף לזה,
בכל אופן אפשר להמיר לשמע בתוכנות,
והיא פשוטה מאד Freemake Video Converter

• הוסף לסימניות
יש למישהו סיפורים שלו בשמע או בוידיאו ?
אם אפשר בדרייב או דרופבוקס תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה