עזרה סיפורי חסדי נעמי - אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
ראיתי את הקישור לסיפורי חסדי נעמי שהביאו כאן פעם ( ‫04 ילדים/סיפורים/מגוון‬‎ – Google Drive )
ויש סיפורים שלהם שאני מחפש (יצה"ר סוחר ממולח ועוד) שלא מצאתי שם אשמח אם יש למישהו עוד קישור לדרייב של סיפורים שלהם או כל מקום אחר שאפשר להוריד ממנו את הסיפורים הנ"ל

• הוסף לסימניות
מותר להשתמש בכל מה שיש בקישור?
זה חינמי?

• הוסף לסימניות
האם אפשר להשתמש בסיפורים שבקישור?

• הוסף לסימניות
יש להם מוקדי מכירה זולים בפריסה. הם לוקחים עלות נמוכה לכל דיסק.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו עם חסדי נעמי בטלפון
הם אומרים שאסור להשתמש בסיפורים שבקישור ואין להם מושג איך זה קרה שהעבירו את זה
שכל אחד יעשה מה שהוא חושב..
בכל אופן הם מנסים לעשות עכשיו שיהיה אפשר לקנות את הסיפורים שלהם בדיסק און קי- כמה סיפורים יחד בעלות של כמה שקלים.

• הוסף לסימניות
שלום מישהו יודע למה זה לא פותח אני רוצה לא סיפורים של חסדי נעמי
של דוד בוים מישהו אצלו זה פותח
‫04 ילדים/סיפורים/מגוון‬‎ – Google Drive )

ראיתי את הקישור לסיפורי חסדי נעמי שהביאו כאן פעם ( ‫04 ילדים/סיפורים/מגוון‬‎ – Google Drive )
ויש סיפורים שלהם שאני מחפש (יצה"ר סוחר ממולח ועוד) שלא מצאתי שם אשמח אם יש למישהו עוד קישור לדרייב של סיפורים שלהם או כל מקום אחר שאפשר להוריד ממנו את הסיפורים הנ"ל
נווווווווו שמישהו כבר

• הוסף לסימניות
גמני מחפשת סיפורים של חסדי נעמי להורדה לאונקי
מישהו יודע על קישור לדרייב שיפתח
תודה

• הוסף לסימניות
איך מבררים על מוקד מכירה?
בביתר

• הוסף לסימניות
לא מוקד מכירה,
אני רוצה את הסיפורים בדרייב
זה התעסקות לקנות דיסק ולצרוב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה