דרוש מידע סיפורי ילדים ושירי ילדים - נוסטלגיה

• הוסף לסימניות
כולנו זוכרים את הסיפורים של פעם, את השירים שהיו אז..
אז הנה הכל שוב נגיש..
לכל המעוניין יש באתר של קול הלשון כמויות של סיפורים ושירים לילדים נוסטלגיים להאזנה בלבד
מרבי אלתר עבור דרך קלמן רוזנגרטן (הסכת ושמע), הדסה ארשת (מבצע מנחם ועוד), חיים בנט (יהודים הם בני מלכים, יש לי אח האח האח ועוד), רבי מיכאל (איגרת הפורים, ליל הסדר ועוד)
וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
יאוווו תודה רבה!
אפשר להוריד?
לצרף כאן?

• הוסף לסימניות
רמז, בכל אופן...

(פעם ראיתי גוי שעבד במטבח הישיבה, ונזקק לעשות משהו במטבח ולא ידע איך,
פנה לעובד יהודי שם: נו שמוליק, תרמז לי... [עם מבטא רוסי זה הרבה יותר משעשע...;)])

• הוסף לסימניות
כולנו זוכרים את הסיפורים של פעם, את השירים שהיו אז..
אז הנה הכל שוב נגיש..
לכל המעוניין יש באתר של קול הלשון כמויות של סיפורים ושירים לילדים נוסטלגיים להאזנה בלבד
מרבי אלתר עבור דרך קלמן רוזנגרטן (הסכת ושמע), הדסה ארשת (מבצע מנחם ועוד), חיים בנט (יהודים הם בני מלכים, יש לי אח האח האח ועוד), רבי מיכאל (איגרת הפורים, ליל הסדר ועוד)
וכו' וכו'
למה כתבתם רק להאזנה אפשר להוריד משם בלי שום
יש לכם לשלוח?
עכשיו הורדתי בשביל הבדיקה משם לא צריך שום תוכנה

• הוסף לסימניות
ואגב אין לדוגמא את כל רבי אלתר

• הוסף לסימניות
Idm אפשר להוריד כמעט ב99% מכל אתר

• הוסף לסימניות
אז איך בדיוק ישמיעו לילדים???? יחברו מחשב לרמקולים או יתקשרו לטלפון וישמעו באיכות ירודה???
השאלה לא מצדיקה את ההורדה
ושוב, אני לא נכנס לפן ההלכתי/מוסרי/ממוני/עסקי ושות'
לא כי אני לא מו"צ אלא כי יש על זה מספיק אשכולות...
אבל לעצם הנושא, יש שיעורים וקבצים שקול הלשון נותן להוריד ויש קבצים שהוא לא נותן להוריד
מאיפה ישמעו?
כנס לגל פז ותמצא נחת...

• הוסף לסימניות
השאלה לא מצדיקה את ההורדה
ושוב, אני לא נכנס לפן ההלכתי/מוסרי/ממוני/עסקי ושות'
לא כי אני לא מו"צ אלא כי יש על זה מספיק אשכולות...
אבל לעצם הנושא, יש שיעורים וקבצים שקול הלשון נותן להוריד ויש קבצים שהוא לא נותן להוריד
מאיפה ישמעו?
כנס לגל פז ותמצא נחת...
אם בכלל יש את זה שם בגל פז

• הוסף לסימניות
איך אפשר להגיע לזה בטלפון?

• הוסף לסימניות
יורד בקלות בלי שום צורך בתוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה