עזרה סיפורי ילדים לשמיעה, עוד משהו להעביר את הזמן בבית....

• הוסף לסימניות
מחפשת משהו שמתאים לבני בגילאי 5 בשפת אידיש . אשמח ממש אם יש למישהו.

• הוסף לסימניות
מחפשת את "מפנקסו של איש קטן", היה לי פעם בקלטת ולא מוצאת..
יש למישהו?
מצו"ב קישור לקנייה. יש על זה זכויות יוצרים כנראה, ואי אפשר להוריד בחינם, אבל 20 ש"ח, ביג דיל (ואל תצעקו עלי שיעקב חזר והסתכן בשביל פכים קטנים. בבקשה...)

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה סיפורים של לאה פריד ושרה קיסנר
אבל אני קצת מפחדת להפר זכויות יוצרים...
מישהו יודע איך זה עובד? מה מותר?
מחלוקת הפוסקים....
למעשה אם הרב שלך פוסק שמותר אשמח אם תכנסי לקישור הזה,
ותבקשי גישה!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש משהו שמתאים לגיל שנתיים וחצי חינמי ?

• הוסף לסימניות
מחפשת את הדיסקים של חמודי
בעיקר את חגי תשר
אולי יש פה למשהו ויוכל להעלות?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה סיפורים של לאה פריד ושרה קיסנר
אבל אני קצת מפחדת להפר זכויות יוצרים...
מישהו יודע איך זה עובד? מה מותר?
מחלוקת הפוסקים....
למעשה אם הרב שלך פוסק שמותר אשמח אם תכנסי לקישור הזה,
ותבקשי גישה!!
?????
כך אוכל ליצור איתך קשר....
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה