סיפורי סבא

• הוסף לסימניות
התמונה יפה ומספרת..

רחמנות עליהם..

• הוסף לסימניות
מעולה!!
הקומפו', הצבע!!
(אני לא הייתי מעיזה לצלם אותם:))
כל הכבוד

• הוסף לסימניות
מה שעושה את התמונה הזו זה הצילום מגובה אפס !
מחנה יהודה מקום מדהים לצילום יותר מרוב השווקים בארץ, האנשים שם רגילים לתיירים, ובד"כ הם לא מתנגדים, והאוירה שיש שם...
מהפעמים הרבות שצילמתי במחנה יהודה למדתי שלשם מומלץ לבוא עם עדשת טלה+ ככה האוטנטיות נשמרת ולצלם עם WB במצב חמים ככה הצבעים שזה מה שמשחק שם מתקבלים חזק.
התמונה שצילמת מקסימה ואם היא היתה בטלה עם צמצם פתוח היית מפרידה את הנושא מהרקע וכך גם האיש המיותר בחלון היה נעלם.

• הוסף לסימניות
תמונה עצומה! (בפעם הבאה תנסי לתפוס גם את הצמה הארוכה של האמצעי, זה עם הזקן...)

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה, תפיסה טובה של רגע המביאה נקודה משעשעת מהווי "מחנה יודה" קלאסי.
נ.ב.הדוגמן האמצעי עולה על כולם, אין על מה לדבר.

• הוסף לסימניות
פשוט אדיר.

נכתב ע"י אושר;726764:
אוח, איזו תמונה!

מסכן האמצעי, תקוע שם באמצע, אלה לא נותנים לו לישון...

הוא לא מנסה לישון הוא מנסה לספור את השערות בזקנו המרשים...

וההוא שם מאחור מצוטט כאילו הם חורשים שם איזו מזימה...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!!
אין מילים!!!!!

• הוסף לסימניות
כבר אמרו כאן הכל,
אבל בכל זאת -
מדהים! מלא אווירה.

• הוסף לסימניות
תודה תודה
עכשיו האף שלי למעלה לגמרי.............:D;););):D:):rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
נראה שהאמצעי הזה ממש מפורסם. חיים שמו, אם אינני טועה.
שכן שלי פה ברחוב הסמוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה