סיפורי סבתא...

• הוסף לסימניות
אני עורך וידאו חובבן פלוס
עובד על פרימייר ומתחיל ללמוד אפטר
ורגיל לערוך בעיקר וידאו ופחות תמונות
ולסבתא שלי יש שיגעון שכל אחד במשפחה (קרוב ל200 איש בל"ע) יכיר את שמות המשפחה של כולם
ולצורך כך היא ביקשה ממני לעשות מצגת(בשכר הגון) של תמונות של כולם כשליד כל אחד מופיע שמו לצורך הקרנה במפגש השנתי
ואני זקוק לרעיונות איך לערוך את זה בצורה מענינת בלי שכולם ירדמו (זה לא נעים...)
אשמח למי שיוכל לתרום לי רעיונות

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה מתאים לסגנון המשפחה אבל אצלינו פעם עשו משהו שכלל הקשרים מצחיקים.
למשל יש את שמעון, נותנים עליו כמה פרטים, בין היתר הוא גר ברחוב 'המלך דוד' ואז עוברים לבן הדוד בן החמש ששמו דוד, דוד מאד אוהב לצייר ואז עוברים לבת הדודה שמתלמדת עכשיו בציור וכו'. אלמנט ההפתעה משעשע אבל זו עבודה די קשה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רעיון נשמע מצוין
אבל לא נראה לי שזה מתאים
מדובר במשפחה עם הרבה בני דודים שניים
שלא ממש מכירים באיזה חוג כל אחד לומד
אשמח לשמוע רעיונות נוספים גם בתחום ההנפשה

• הוסף לסימניות
אולי בצורה של אילנות. לפי דעתי בתוכנית כזו כדאי לשלב הומור.

• הוסף לסימניות
מה עם שילוב של תמונת הפנים בתוך דמות מאוירת קריקטורית?

• הוסף לסימניות
אני זורק רעיון. אם יש לך חכה מתאימה אולי תתפוש אותו.
המטרה.. 200 פרצופים.
הבעיה... זמן... וריתוק הקהל..
הפיתרון:סרטון מעניין, שבמרכזו עוברת רכבת על כל קרון מוצגת הדמות + שם וכו'
הרעיון: גם לסבתא יש קרובים יותר וקרובים פחות... אז הרכבת יכולה להאיץ את המהירות...
בנוף עוברים ההורים..וברכבת הילדים... הנוף יכול להשתנות לפי אזור המגורים
אם זה ירושלים אז בנופי ירושלים וכדו'
וכשעוברים למשפחה בנוף בני ברקי... (תראו את קו 402 שזה אחד הנופים האטרקטיביים שמה..:))
בכל מקרה בוודאי הדיסק יחולק לכל אחד מבתי האב.. מן הסתם ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה