סיפור בהמשכים סיפורת מעריצים בעקבות ממלכה במבחן - קובץ PDF

• הוסף לסימניות
וואוו מיוחד!
השילוב של הרמת כתיבה הגבוהה שלך עם החיקוי המוצלח של סגנון כתיבה ודמויות קיימות מטורף!

היו כמה נקודות שעלו לי תוך כדי קריאה:
א. איסתרק ושלוואן לא זוכרים את הנישואים שלהם לאורך כל הספר (חוץ מהסצנה של הפגישה של איסתרק ויוסף והוא חושב על רעואל והלה)
ב. הסצנת שיא כתובה ארוכה מאוד (חיקוי טוב של מיה🙂) וקצת איבדתי את המתח באמצע. אבל רובה הייתה כתובה ברמה שאין מילים. חבל שהיא לא חותמת את הסיפור.
התוכניות של יוסף גאונית, הרבה יותר חכם לסגור סיפור בפתיחת מלחמה ולא רק "הטובים נצחו", אבל היה אפשרי לא להמשיך הלאה...
ג. לא הבנתי למה בסטיאן מת. הרצח של פנרס עשה את העבודה מעולה...

וזהו. תודה ששיתפת, את כישרון!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה : )
א. איסתרק ושלוואן לא זוכרים את הנישואים שלהם לאורך כל הספר (חוץ מהסצנה של הפגישה של איסתרק ויוסף והוא חושב על רעואל והלה)
את ממש צודקת : ) גם לי זה הפריע כשערכתי...
אחת המסקנות שלי מהכתיבה של הסיפור הזה הייתה שלפעמים אנחנו כל כך נעולים על כיוון מסוים של העלילה ששוכחים לחשוב ולתת ביטוי לעוד כמה דברים הגיוניים בחיים של הדמויות.
הסצנת שיא כתובה ארוכה מאוד (חיקוי טוב של מיה🙂)
לא יודעת כמה מיה אוהבת חיקויים ; ) (אני גם לא מרגישה שיש כאן חיקוי, יותר כמו כתיבה ברוח של הסדרה...)
וכן, ביקורת שאני מסכימה איתה לחלוטין. סצנה מאד מאד ארוכה.
ג. לא הבנתי למה בסטיאן מת. הרצח של פנרס עשה את העבודה מעולה...
פנרס לא עבר מסע רציני בסיפור (די חבל במחשבה לאחור, אבל מה המסע שלו גיליתי רק כשהגעתי לסוף...)
אני חושבת שהמוות שלו היה 'מזעזע' במובן של איך היא מעיזה ; )? אז יש סיכוי שעוד כמה ימותו עכשיו...?
אבל את בסטיאן יעדתי מראש לתפקיד הזה: ידעתי פחות או יותר מהפרק הראשון מה הולכות להיות המילים האחרונות שלו...
להרגשתי זאת כן הייתה סגירת מעגל טובה לדמות, כמו גם סגירת מעגל לקשר שלו ושל אולה. אבל אני גם תמיד אהבתי את הדמות שלו במיוחד...
מה כן הייתי עושה אחרת? משכתבת את הסיפור ומכניסה קצת יותר את הצד שלו, גם לו יש מסע וקשת שינוי שחבל שלא נתתי לה יותר ביטוי בסיפור.

• הוסף לסימניות
(אני גם לא מרגישה שיש כאן חיקוי, יותר כמו כתיבה ברוח של הסדרה...)
דיוק יפה=) מסכימה

אבל את בסטיאן יעדתי מראש לתפקיד הזה
ממש אהבתי את הכתיבה של התהליך. יפה ברמות!
מה ששאלתי זה למה הסגירת מעגל צריכה להיות מוות.
בעיני הסגירת מעגל בין בסטיאן לאולה היא נקודת פתיחה להתחיל את החיים מנקודה גבוהה יותר.

וכיף ממש הבחירה בבסיטאן🙂

• הוסף לסימניות
@משולש ברמודה איזה כיף לראות את הסיפור הזה שוב!! רצה להדפיסס
והאמת בשבילי זה בונוס נוסף כי סיפרתי לאמא שלי על הסיפור הזה מזמן ולא היה לה נוח לקרוא את זה כאן...
ומשהו קטן נוסף - בזכות הסיפור הזה נכנסתי לעולם הכתיבה!
תמיד אמא שלי טענה שאני יכולה אבל רק בזכות הסיפור הזה התנסיתי בפועל אז כמו @מהללו גם אני אומרת שלי ושלי - שלך הוא!

טוב,
אז אם יש מישהי בעולם שבזכותה הכרתי את פרוג, זו @משולש ברמודה .
מה אתם בהלם?
תראו את שם הניק שלי.
מה נראה לכם, סתם בחרתי אותו?
שלי ושלי - שלה הוא!

זוכרת איך נרשמתי לקהילת כתיבה רק כדי להגיב על הפאנפיק המושקע והיפה הזה.
חיכיתי שיעברו 3 חודשים.
וחיכיתי,
וחיכיתי,
ועד שסוף סוף הם חלפו-
מים רבים עברו גם במניאר...
כמוני כמוך...
רק לא קראתי לעצמי בשם של דמות מהסידרה כי כל הנשים היו תפוסות...

• הוסף לסימניות
יאא @משולש ברמודה , איזה כיף לי!
נחשפתי לפאנפיק שלך מזמן, מתי שהוא היה רק במסגרת פרקים בודדים.
בשלב מסויים איבדתי את הרצף והפסקתי לעקוב..
מתי הדבר הזה הפך ממש לספר עם כל כך הרבה עמודים?
מרגישה שפספסתי את הרגע הזה.
בכל מקרה, אני הולכת לשרוף על הPDF לא מעט שעות, וזה לגמרי אשמתך ;).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה