את ממש צודקת : ) גם לי זה הפריע כשערכתי...א. איסתרק ושלוואן לא זוכרים את הנישואים שלהם לאורך כל הספר (חוץ מהסצנה של הפגישה של איסתרק ויוסף והוא חושב על רעואל והלה)
לא יודעת כמה מיה אוהבת חיקויים ; ) (אני גם לא מרגישה שיש כאן חיקוי, יותר כמו כתיבה ברוח של הסדרה...)הסצנת שיא כתובה ארוכה מאוד (חיקוי טוב של מיה)
פנרס לא עבר מסע רציני בסיפור (די חבל במחשבה לאחור, אבל מה המסע שלו גיליתי רק כשהגעתי לסוף...)ג. לא הבנתי למה בסטיאן מת. הרצח של פנרס עשה את העבודה מעולה...
דיוק יפה=) מסכימה(אני גם לא מרגישה שיש כאן חיקוי, יותר כמו כתיבה ברוח של הסדרה...)
ממש אהבתי את הכתיבה של התהליך. יפה ברמות!אבל את בסטיאן יעדתי מראש לתפקיד הזה
כמוני כמוך...טוב,
אז אם יש מישהי בעולם שבזכותה הכרתי את פרוג, זו @משולש ברמודה .
מה אתם בהלם?
תראו את שם הניק שלי.
מה נראה לכם, סתם בחרתי אותו?
שלי ושלי - שלה הוא!
זוכרת איך נרשמתי לקהילת כתיבה רק כדי להגיב על הפאנפיק המושקע והיפה הזה.
חיכיתי שיעברו 3 חודשים.
וחיכיתי,
וחיכיתי,
ועד שסוף סוף הם חלפו-
מים רבים עברו גם במניאר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים