סיפור בהמשכים נוקיה 3310

• הוסף לסימניות
אני חוזרת לסיפור של הנוקיה 3310.
הכנסתי את הפלאפון למעבדה ונתנו לי פלאפון חדש שעושה את אותו בעיה בדיוק.
בכל אופן מה שפספסתי זה שבמכשיר הקודם יכולתי להעביר שירים דרך הבלוטוס ועכשיו זה כותב לי נכשל.
יש משהו שיכול לעזור לי בזה????
אני ממש יודה לו!!!

• הוסף לסימניות
אני חוזרת לסיפור של הנוקיה 3310.
הכנסתי את הפלאפון למעבדה ונתנו לי פלאפון חדש שעושה את אותו בעיה בדיוק.
בכל אופן מה שפספסתי זה שבמכשיר הקודם יכולתי להעביר שירים דרך הבלוטוס ועכשיו זה כותב לי נכשל.
יש משהו שיכול לעזור לי בזה????
אני ממש יודה לו!!!
גם בסיפור בהמשכים נהוג לכתוב תקציר.

• הוסף לסימניות
גם בסיפור בהמשכים נהוג לכתוב תקציר.
פשוט מאוד - קניתי נוקיה 3310 וכל פעם כשנגמרת לי הבטריה ואני מטעינה ומדליקה המכשיר לא מזהה את הסים.
אני צריכה כל פעם לפרמט את המכשיר וזה מוחק את כל המכשיר כולל האנשי קשר.
העליתי כבר שאלה בנושא ולכן המשכתי את ההמשך.
ועדיין אין פתרון לבעיה.

• הוסף לסימניות
ולמה לא לחזור שוב למעבדה?
חזרתי וכבר החליפו לי פעמיים מכשיר חדש וזה עדיין עושה את הבעיה.
ולא רק זה שבעבר היה אפשרי להכניס צלצולים דרך הבלוטוס ובמכשיר החדש גם זה לא.

• הוסף לסימניות
חזרתי וכבר החליפו לי פעמיים מכשיר חדש וזה עדיין עושה את הבעיה.
ולא רק זה שבעבר היה אפשרי להכניס צלצולים דרך הבלוטוס ובמכשיר החדש גם זה לא.
ממש מוזר
יש לי ולאשתי ולחמי מכשיר כזה ולא ראיתי כזאת בעיה.
צריך לדעת לאן להכניס את הצלצולים (לא זוכר כרגע)

• הוסף לסימניות
תמיד מעבירים דרך הבלוטוס ונכנסים דרך הרשמקול.
אבל זה לא מעביר לי מהבלוטוס...
זה כותב לי "השיתוף נכשל".
משהו יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שישנם שתי סוגים בהודעה הזה אחד אפשר ואחד לא גם לי זה קרה . באחד יכולתי ובאחד לא אני לא הלכתי לחנות אבל יכול להיות שלהם יש פתרון

• הוסף לסימניות
לא חושבת שהבעיה היא הסים.כי פשוט גם לחברות שלי יש הטלפון הזה ולחלק יש אפשרות ולחלק אין.

• הוסף לסימניות
את לא חושבת שאם החלפת פעמיים מכשיר וזה עושה לך אותה בעיה, הבעיה היא בסים?
בייחוד שזו בעיה שאינה מוכרת למשתמשי הפלאפון הזה.

• הוסף לסימניות
יש לי כזה מכשיר והוא באמת דפוק
אבל לא עדכדי כך בחיים זה לא קרא לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה