מידע שימושי סיפור בית המקדש כפי שמעולם לא ראיתם - הקרנת בכורה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ממש מתאים לחרדים. (סגנון, מוזיקה, נשים, אמנם בבינה אבל לבושן לא ממש....)
ובסוף- אחרי שני בתי המקדש וחורבנם, מופיעה "שיבת ציון"- הקמת המדינה. מתאים לקירוב רחוקים, לא לנו

• הוסף לסימניות
בדקתי את ההתחלה, מתאים לקירוב, לא לבית חרדי.

• הוסף לסימניות
אחרי שקיבלתי אישור למייל,
זה עדיין חסום
קובץ שהתפרסם לציבור

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גישה
אבל חסום לי בנטפרי גם הבקשת גישה?
תוכלו להעלות מחדש או לתת גישה ל- 0527614337S עם @ גימל קום?

תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי זה לא נפתח בנטפרי מישהו יכול לשלוח שוב קישור?

• הוסף לסימניות
אני חש לציין אחרי שכבר הרבה כתבו את זה
הסרט אינו מתאים לחרדים
הסרט מיועד לציבור הכללי
ולכן נטפרי חוסמים את זה בצדק
אני חושב שכל קישור שיעלה פה יחסם לאחר דקה או שנים ולכן אין ענין להמשיך להעלות קישורים

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה לשלוח לי גם?
כל הלינקים שהועלו פה חסומים אצלי בנטפרי...

• הוסף לסימניות
חסימה מפורום איש את רעהו
אני גם אשמח לקבל למייל hshsukgs......com

• הוסף לסימניות
לא כל המוזיקה ווקאלית

הסוף אופטימי ושמח

סוקר את כל ההיסטוריה, מדוד המלך ועד ימינו
בלי כניסה לפרטים
הביצוע לוקה בכל תחלואי האייאיי
AI

• הוסף לסימניות
חסימה מפורום איש את רעהו
אשמח גם
בגימייל y0527653239

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה