סיפור בשילוב הילדים

• הוסף לסימניות
הי, ממש בא לי לעשות את זה
סיפור עם עלילה- שהגיבורים בו יהיו הילדים שלי
מישהי עשתה את זה ויכולה לעזור?
או אולי למישהי יש רעיון לסיפור מתאים?
(יש לי 4 ילדים בלע"ר והגדולה בת 8)
תודה לכולם..

• הוסף לסימניות
רעיון!
תני כיוון ונגרד משהו מהמוח;)

• הוסף לסימניות
הבן שלי קיבל ספרון כזה מהגן.
הסיפור היה על ילד שקיבל בלונים צהובים
וכל פעם הוא שימח איתם מישהו
פעם חבר שנעלב
פעם את אמא העיפה,
פעם את סבא וסבתא...

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה הכיוון שלך, לפתח להם את היצירתיות או לספר להם סיפור שיחזק להם את הבטחון העצמי שלהם?
כי אם לפתח את היצירתיות -
אז אפשר לבחור לכל ילד תפקיד (הנסיכה, המלך, היועץ החכם או 'סבתא' 'דוידי הקטן' 'השוטר')
ואז את מתחילה סיפור, ובכל פעם שאחד מבעלי התפקידים צריך לעשות משהו - הילד המתאים צריך להגיד מה הוא עשה.
למשל, בבוקר דוידי יצא מהבית והחליט - (ואז דוידי צריך להחליט מה הוא החליט...)

אם זה להכניס אותם לתוך סיפור קיים -
את יכולה לקחת ספרון קיים שהם אוהבים ולהכין אותו מחדש בצוותא.
להדפיס את הטקסט עם שינויים של שמות הגיבורים
ואפילו לצלם אותם בתפקידים המתאימים.... (או לעשות פוטושופ על התמונה המקורית)

• הוסף לסימניות
אחיין שלי קיבל ספרון כזה מהגן
כל ילד היה צבע אחר, לבש בגדים בהתאם לצבע ותפאורה גם
לצבע הותאמה תכונה אופיינית ומלל

• הוסף לסימניות
תודה לכם
החכמתם אותי
ואם יצא מזה משהו אני אשמח לפרסם מעל במה מכובדת זו.. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה