איך זה יכול להיות שקיבלת הנחה על שני נכסים ?!הגשתי שתי בקשתו להנחה בארנונה
מכיוון שגרתי בשכירות בדירה אחת ואחכ בהמשך השנה נכנסתי לדירה שלי
בנכס אחד קיבלתי הנחה 50% ובנכס השני הנחה נמוכה יותר
לדעתי ההנחה של ה50% שגויה אם אני אפנה אליהם אולי הם יבטלו לי אותה
מה הייתם עושים במקרה כזה?
מה הבעיהאיך זה יכול להיות שקיבלת הנחה על שני נכסים ?!
כשאני ניסיתי כך לעשות, אמרו לי בעיריה שאי אפשר שני הנחות ויבטלו לי את ההנחה על הנכס בשכירות, אז העדפתי להשאיר שם כי זה היה יותר זול
נזכרתי למה זה לא היה אפשרי, כי שילמתי מראש על כל השנה בדירה אחתמה הבעיה
חי שנה גרתי בנכס אחד וחצי שנה בנכס השני
אני הייתי פונה לא' מנציגי הציבור בעירייה לבדיקת המקרההגשתי שתי בקשתו להנחה בארנונה
מכיוון שגרתי בשכירות בדירה אחת ואחכ בהמשך השנה נכנסתי לדירה שלי
בנכס אחד קיבלתי הנחה 50% ובנכס השני הנחה נמוכה יותר
לדעתי ההנחה של ה50% שגויה אם אני אפנה אליהם אולי הם יבטלו לי אותה
מה הייתם עושים במקרה כזה?
לא כדאיאני הייתי פונה לא' מנציגי הציבור בעירייה לבדיקת המקרה
באיזו עיר מדובר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים