סיפור חברתי 2 – אני הולך לגן חדש

• הוסף לסימניות
שנת הלימודים החדשה מתקרבת, וזה הזמן להכין את הילדים העולים לגן חדש לקראת המעבר לסביבה חדשה. הסיפור החברתי הבא מפרט את הקשיים העלולים לצוץ בגן החדש, את הרגשות והמחשבות הנוצרים בעקבותיהם, וכן פתרונות שיקלו על הילד ויסייעו לו להתמודד עם הקשיים.

בזמן קריאת הסיפור יש להדגיש את מציאת הפתרונות באמצעות טון נלהב, הבעות פנים מותאמות והמחשה בעזרת תנועות ידיים. כדי להגביר את יעילות הסיפור, מומלץ לאחר הקריאה לעבד עם הילד מבחינה קוגניטיבית את הסיפור באמצעות שאלות מכוונות: על מי מסופר בסיפור? מה קרה לו? למה?, לדבר על הפתרונות היישומיים, ולשאול את הילד אם יש לו רעיונות נוספים להתמודדות עם הקשיים של הילד בסיפור.

כל הזכויות שמורות. לשימוש פרטי בלבד.

קריאה מועילה!

קבצים מצורפים

• אני הולך לגן חדש.pdf
    KB 869.8 · צפיות: 390
  • הוסף לסימניות
כתוב מקסים!
מאמינה שיביא תועלת רבה להורים ולילדים שעומדים בצומת הזו.
ואגב- אני חושבת שהעלאה בקובץ פתוח תגביר את החשיפה.

• הוסף לסימניות
חמוד מאד מאד

• הוסף לסימניות
כתוב מאד מאד יפה.
אבל הציורים לא מתאימים לילדים, ולא מושכים אותם להנות מהסיפור.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;2193955:
כתוב מאד מאד יפה.
אבל הציורים לא מתאימים לילדים, ולא מושכים אותם להנות מהסיפור.
תודה רבה!

תודה! לגבי הציורים - אמת. אני לא גרפיקאית או ציירת, אני מעלה תכנים שיכולים להיות שימושיים. בפעם הקודמת שהעליתי סיפור הוא היה עם איורים מותאמים, ניקוד וגרפיקה בסיסית, אבל זו הייתה השקעה גדולה מדיי בשביל סיפור בפורמט חינמי. אולי בעתיד אם תהיה לכך דרישה...

• הוסף לסימניות
אשמח לסיפור על מורה שעוזבת,
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה