כללי סיפור חמוד של לקוח

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בא אלי לקוח שרוצה לוגו, ניירת, ואתר אינטרנט.
הוא מספר לי בדיוק מה הוא צריך, ושהוא כבר עשה בירורים נתנו לו הצעות יפות בחוץ והוא רוצה לברר גם אצלי.. כמובן הסברתי לו על העבודה שלי ואיך עובד אצלי העבודה וכ'ו וכ'ו
ו.. לאחר מכן נתתי לו הצעת מחיר.
אז הוא אומר לי את יודעת משרד פרסום "שביט" לוקחים 2000 ש"ח להכל והוא מפרט לי : ללוגו לניירת לפולדר למודעה ולאתר אינטרנט..
אחרי שהוא הלך החלטתי להכנס לאתר של "שביט"
ואז אני רואה אתזה:
http://www.scc.co.il/cmlp.php

ועכשיו אני מחייכת לעצמי ... :)

• הוסף לסימניות
צילום האתר

בבקשה

קבצים מצורפים

• ל.jpg
    KB 923.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בקיצור, בשביל זה המציאו את
"all free download"
:( :)

• הוסף לסימניות
זה כמו שלקוח פעם ביקש הצעת מחיר עבור עבודה מסויימת,
תמחרתי את העבודה ב-3500 ש"ח, ונתתי הנחה של 300 ש"ח, וסיכמנו על 3200 ש"ח.
אוקי, סיכמנו על הנחה, והכל בסדר.
הבעיה שגם ההנחה לא הספיקה לו--הוא טען לי שיש לו גרפיקאית שתעשה לו את העבודה ההיא ב-2000 ש"ח...
שלחתי לו במייל את התשובה הכי קצרה שקפצה לי באותו רגע:
"יש הבדל גדול בין קוקה קולה לRC קולה.. והמחיר בהתאם...."

וכמובן שהוא שילם כמו ילד טוב את הסכום המלא!

• הוסף לסימניות
אגב, למי שלא שם לב קודם, זה לא כולל עיצוב אתר.
אני מצרפת כאן צילום של הדף הפנימי.

קבצים מצורפים

• www.scc.co.il LogoPage_Files Forms platinum.pdf.png
    KB 385.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;910539:

אני שמתי לב וחשבתי שלא לפי התגובות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;910539:

כתוב שם שזה כולל אתר עסקי-פייסבוק.....:(

• הוסף לסימניות
הוא רק חשב שהוא יסגור את כל העיסקה ב2000 ועוד במשרד פרסום.
מה גם שהוא אומר לי "יש להם ים של עבודות אז כניראה שזה שווה להם... "
:)

• הוסף לסימניות
טוב זה משפט מנצח.
כשיש ים עבודות אז מורידים את המחיר---
כנראה רוצים לטבוע בים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הפואנטה של האשכול. אשמח להסבר כי ברור לי שיש הרבה אחרים שגם לא הבינו.

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי:
"משרד הפרסום" הנ"ל מתמחה בעיקר בהורדת קבצים מאתרים חינמיים + שיתופים קלים.
הלקוח מבקש לוגו.
אומרים לו שהוא יקבל תוך 24 שעות - זה לוקח זמן לחשוב :)
23.5 שעות אחרי השיחה, פותחים את all free downlond או fordesigners (יש אתר כזה, נכון?)
מחפשים 3 אופציות הקשורות לנושא שהזכיר הלקוח, נותנים ללקוח לבחור, שומרים PDF, ועוברים ללקוח הבא :D
ליישום מהיר.
נסו מחר :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;910807:
למיטב הבנתי:
הלקוח מבקש לוגו.
23.5 שעות אחרי השיחה, פותחים את all free downlond או fordesigners (יש אתר כזה, נכון?)
מחפשים 3 אופציות הקשורות לנושא שהזכיר הלקוח, נותנים ללקוח לבחור, שומרים PDF, ועוברים ללקוח הבא :D
ליישום מהיר.

יכול להיות, אבל חוץ מלוגו יש שם עוד הרבה עבודות שהרמת עיצוב מאוד מאוד גבוהה.
לא כל אחד שמוריד אלמנטים מאתרים מצליח להגיע לרמות כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;910807:
למיטב הבנתי:
הלקוח מבקש לוגו.
ליישום מהיר.

ואם גרפיקאית שמכנה את עצמה "אלופה בלוגואים" עושה אותו דבר זה בסדר??? מחטטת בכמה אתרים ללוגואים בחינם או בתשלום (בינינו כמה התשלום) ונותנת ללקוח (כמובן אחרי 24 יום זה לוקח זמן לחשוב... :) ) ועוברת ללקוח הבא :D
מה אכפת ללקוח אם זה מאתר חינמי או לילות של מחשבה, התוצאה לשביעות רצונו, נהדר.
לא לשביעות רצונו מה חשוב מה הושקע ומי עיצב...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
גם אם המחיר שם לא כולל אתר, יכול להיות שבאופן אישי הסכימו לתת לו מחיר כזה על החבילה.
בכל אופן, אני אישית החלטתי שנמאס לי לעבוד על גרושים וכל הזמן לתת הנחות. אני עובדת על מחיר שאני קובעת ואם לא מוצא חן אז לא. פרנסה משמיים ולא חושבת שההשתדלות שלי צריכה לכלול התרפסות בפני לקוח. יש לקוחות כמו חברה מפרוג שפונים לאתרים, שעבורם שווה לתת הנחות אבל מעבר לזה מעדיפה כבר לא לקבל את העבודה, מלעבוד מול אדם שמנסה להוריד לי מחיר בכל מחיר.

• הוסף לסימניות
האמת, גם אני לא הבנתי את הפואנטה,
או את הפינטל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;910622:
כתוב שם שזה כולל אתר עסקי-פייסבוק.....:(

אגב, אין מושג כזה "אתר עסקי פייסבוק", כנראה הכוונה שלהם היא ל"דף עסקי בפייסבוק" וזה ממש לא מתחיל להיות עיצוב אתר...

אחרי דפדוף קצר באתר שלהם ראיתי את זה, עיצוב ישן של "דף עסקי בפייסבוק" צפה בקובץ המצורף 147734

קבצים מצורפים

• עיצוב דף פייסבוק.jpg
    KB 27.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
א. הסבר: אם אני מבינה נכון הפואנטה של האשכול היא כזו:
הלקוח טען שמעצבים לו ב"שביט" לוגו+ ניירת + מודעה + פולדר + אתר ב-2000 ש"ח.
אם תסתכלו בפרוט אז תראו שהמחיר כולל: לוגו + ניירת + לבחירה: מודעה או פולדר או אתר (בפייסבוק שלא דומה כלל לעיצוב אתר...)
זוהי הפואנטה, הלקוח, או שבאמת לא קרא בעיון את הפרוט + חוסר הבנה במה שדורש עיצוב אתר ולכן טען ששם לוקחים 2000 על החבילה שפרט.
או שקרא ויודע יפה שמה שאמר אינו נכון, אך מנסה ללחוץ את הגרפיקאית בטענה ש"שם זה כך..."

ב. על רכילות ולשון הרע שמעתם?
השורות הבאות נכתבות באופן כללי לא רק לגבי הדיון הנ"ל אלא גם לגבי דיונים רבים נוספים שנוטים לכיוון:
אינני מכירה את משרד הפרסום "שביט" ואני חייבת לציין שעד פתיחת הדיון הזה לא יצא לי להתקל בשמם (הם משרד פרסום מוכר וגדול?) וכמובן שאינני מסכימה עם דרך העבודה הזו של הורדת אלמנטים מוכנים*, ועדיין למרות כל הנ"ל.... לא נראה לי נכון מעל גבי הפורום לנתח את צורת העבודה שלהם בנימה מזלזלת,
אני לא מצדיקה את צורת העבודה שלהם אלא מנסה לעורר ולמחות על ההשתלחות מעל גבי הפורום "המקצועי" בעסקים ששמם מוזכר במפורש וזו ממש לא פעם ראשונה (ראה ערך "בולטון עשו כך" "מה קרה לאפיקים?" וכדו') גם לי יש עשרות השגות על משרדי הפרסום השונים, וגם אני מגיבה באשכולות הנפתחים בנושא, אך כהערה כללית, ובהדגשה שלעולם לא כנגד משרד מסוים (וגם אם כן יש לי בראש שם לעולם לא אזכירו) זהו פורום "מקצועי" לא? האם זוהי "מקצועיות" לרדת או לזלזל באחרים? האם כך אתם בונים את המקצויעיות שלכם? תמהני???

מעצב מקצועי באמת, שהוא גם אמין ישר ועובד כמו שבאמת צריך לעבוד, אמור להרגיש שלם עם עצמו ואין לו צורך לבדוק כל היום איך אחרים עובדים לא בסדר... לתשומת ליבכם...

* נ.ב. כרגע נכנסתי לתיק העבודות שלהם, אכן יש שם לוגואים (אלו שה"סמל" מנותק מהטקסט) שנראים כהוורדו, למרות שיתכן שעוצבו לבד, אך רבים אחרים ניכרת שהוצקעה מהם מחשבה רבה מאד מאד, לא יתכן לקחתם מוכנים כך, הם מותאימים לעסק בדיוק מושלם הכנסו ותראו בעצמכם... (אהבתחי לדוגמא מאד את ה"סיטי קופי בר" וזו רק דוגמא הכנסו ותראו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;910883:
א. הסבר: אם אני מבינה נכון הפואנטה של האשכול היא כזו:
הלקוח טען שמעצבים לו ב"שביט" לוגו+ ניירת + מודעה + פולדר + אתר ב-2000 ש"ח.
אם תסתכלו בפרוט אז תראו שהמחיר כולל: לוגו + ניירת + לבחירה: מודעה או פולדר או אתר (בפייסבוק שלא דומה כלל לעיצוב אתר...)
זוהי הפואנטה, הלקוח או שבאמת לא קרא בעיון את הפרוט + חוסר הבנה במה שדורש עיצוב אתר ולכן טען ששם לוקחים 200 על החבילה שפרט.
או שקרא ויודע יפה שמה שאמר אינו נכון, אך מנסה ללחוץ את הגרפיקאית בטענה ש"שם זה כך..."

ב. על רכילות ולשון הרע שמעתם?
השורות הבאות נכתבות באופן כללי לא רק לגבי הדיון הנ"ל אלא גם לגבי דיונים רבים נוספים שנוטים לכיוון:
אינני מכירה את משרד הפרסום "שביט" ואני חייבת לציין שעד פתיחת הדיון הזה לא יצא לי להתקל בשמם (הם משרד פרסום מוכר וגדול?) וכמובן שאינני מסכימה עם דרך העבודה הזו של הורדת אלמנטים מוכנים*, ועדיין למרות כל הנ"ל.... לא נראה לי נכון מעל גבי הפורום לנתח את צורת העבודה שלהם בנימה מזלזלת,
אני לא מצדיקה את צורת העבודה שלהם אלא מנסה לעורר ולמחות על ההשתלחות מעל גבי הפורום "המקצועי" בעסקים ששמם מוזכר במפורש וזו ממש לא פעם ראשונה (ראה ערך "בולטון עשו כך" "מה קרה לאפיקים?" וכדו') גם לי יש עשרות השגות על משרדי הפרסום השונים, וגם אני מגיבה באשכולות הנפתחים בנושא, אך כהערה כללית, ובהדגשה שלעולם לא כנגד משרד מסוים (וגם אם כן יש לי בראש שם לעולם לא אזכירו) זהו פורום "מקצועי" לא? האם זוהי "מקצועיות" לרדת או לזלזל באחרים? האם כך אתם בונים את המקצויעיות שלכם? תמהני???

מעצב מקצועי באמת, שהוא גם אמין ישר ועובד כמו שבאמת צריך לעבוד, אמור להרגיש שלם עם עצמו ואין לו צורך לבדוק כל היום איך אחרים עובדים לא בסדר... לתשומת ליבכם...[/COLOR]

יש הרבה צדק בדברייך, הן מבחינה דתית, והן מבחינה מקצועית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;910843:
ואם גרפיקאית שמכנה את עצמה "אלופה בלוגואים" עושה אותו דבר זה בסדר??? מחטטת בכמה אתרים ללוגואים בחינם או בתשלום (בינינו כמה התשלום) ונותנת ללקוח (כמובן אחרי 24 יום זה לוקח זמן לחשוב... :) ) ועוברת ללקוח הבא :D
מה אכפת ללקוח אם זה מאתר חינמי או לילות של מחשבה, התוצאה לשביעות רצונו, נהדר.
לא לשביעות רצונו מה חשוב מה הושקע ומי עיצב...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
נו, ואם עושה את זה מעצב על במשך חמישה חודשים, תמורת סכום זניח של 1.2 מליון ש"ח?
גם את זה כבר ראינו. (שטראוס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה