סיפור מוזר ביותר...

• פותח הנושא BBC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בגלל שהיה לי סיפור מוזר עם לקוחה רציתי לברר כמה אתם לוקחים לדקת עריכת סרט של וידאו עם הסרטות וכיתוביות.
אשמח אם תענו-זה דחוף מאד...
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
ברצינות? אין אף אחד שעורך וידאו?:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
לעריכה פשוטה מחיר ממוצע 100-150 ש"ח לדקת סרט
מעבר לזה המחיר עולה בהתאם לעבודה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כנל. אלא אם כן מדובר על משהו מאד פשוט ללא כיתוביות וללא כלום, ואז לפי שעת עבודה. גם סביבות 120-150

• הוסף לסימניות
ועכשיו לשאלה:
נשמע לכם הגיוני שלוקחים 80 ש"ח ל 10 דק' של עריכה?
ככה הלקוחה שלי הבינה....

• הוסף לסימניות
8 ש"ח לדקה?
יפה לה...
איך היא הגיעה לתובנה המעמיקה הזו???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1192868:
8 ש"ח לדקה?
יפה לה...
איך היא הגיעה לתובנה המעמיקה הזו???

לא יודעת, היא טוענת שגם היא לא הבינה איך אני כזו זולה. נו מילא יש הרבה אנשים פרייארים שיעשו את זה... אולי גם אני כזו...:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכה בי;1192875:
לא יודעת, היא טוענת שגם היא לא הבינה איך אני כזו זולה. נו מילא יש הרבה אנשים פרייארים שיעשו את זה... אולי גם אני כזו...:eek::eek::eek:

נשמע מעולה, מחיר מצוין, תשמחי שהיא מוכנה לשלם 80 ₪ ולא 8 ₪ על כל העבודה.

וברצינות, אני הייתי אומרת לה: תקשיבי, אני מבינה שהיתה כאן אי הבנה אני דורשת על העבודה X ₪, אם זה נראה לך, מצוין, אם לא, נפרד לשלום יפה, והעבודה נשארת אצלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכה בי;1192865:
ועכשיו לשאלה:
נשמע לכם הגיוני שלוקחים 80 ש"ח ל 10 דק' של עריכה?
ככה הלקוחה שלי הבינה....

אז תבהירי לה.
נו באמת.

• הוסף לסימניות
השבוע חזרה אלי לקוחה שביקשה הצעת מחיר לקליפ לבת מצוה.
"עשיתי אצל בחורה עשתה לי ב 180 ש"ח", וההמשך "וזה היה מאד מאד יפה" (?!?!??!)
הרויחה 0, מהסוף. מה יש להגיד?

• הוסף לסימניות
בטח יש מה להגיד: "תלכי אליה שוב, למה באת אלי באמת?"

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה על מה אתם מתפלאים? מי שלא בא מהתחום ולא התעסק אתו, מאיפה שיהיה לו מושג של מחירים? מאיפה אתם רוצים שאדם פשוט ידע שבעריכת וידאו לוקחים לפי דקות? (את האמת שגם אני לא ידעתי)

• הוסף לסימניות
לפי דקות סרט - המצאה חרדית.
יש לפי שעות עבודה או לפי יום עבודה.
"תקצצי לי קצת את הסרט, מידי מרוח ההתחלה, ובסוף יש 3 דק' שהוספת סתם"
....

• הוסף לסימניות
תמחור סרט.

ההיא שעשתה ב180 ש"ח, בלי לדעת אני אומר לכם שהיא עשתה את המצגת במובי מייקר, זה באמת יכול לצאת יפה ואפילו מאוד וגם "מצדיק" את המחיר שלקחה...
וחוץ מזה שהלקוחות לא אוהבים לערוך סרט אצל מישהי שעובדת לפי שעות עבודה, אין לזה גם היגיון שיסכימו, הכי טוב להגדיר מראש את הזמן בדקות ולשלם עליו מראש לפי מחיר לדקת סרט ערוך !
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
או שתחשבני לעצמך בערך כמה שעות זה אמור לקחת וזה מה שתגידי ללקוח, כשלקוח שומע לפי שעות הוא נבהל, וגם אין לו איך לחשבן כמה בערך זה יצא לו בסוף.

• הוסף לסימניות
ומה תגידו על זה:

המנהלת שלי קוראת לי הצידה ב'שושו' וממתיקה סוד:

שלום המורה.... רציתי להציע לך הצעה משתלמת! אני אוסיף לך לתלוש 6% בכל חודש ותמורת זאת תערכי לנו 6 מצגות בשנה לכל המסיבות והארועים השנתיים..."

פי ההמום נפער כמו גם זוג עיני...

כשהתאוששתי שאלתי אותה בציניות בלתי מוסווית: "למנהלת יש 100 ש"ח לדקה לשלם לי?!"

את זעקת התדהמה שלה למשמע המחירים המקובלים יכלו לשמוע גם מעבר למשרד.

סתם כדי שתבינו, 6% תוספת זה עוד 30 ש"ח בחודש (נו, תחשבנו מהר כמה מרויחה מורה בישראל-) - - -

• הוסף לסימניות
30/6=5
5*100=500
טעות שלי בחישוב?
או שהמשכורת שלך 500 ש"ח לחודש?

• הוסף לסימניות
היה חוזה עבודה?
אם כן, אמור להיות כתוב שם באופן ברור מה המחיר.
"הפתעה כזאת" לא אמורה להיות.

• הוסף לסימניות
מכאלה סיפורים לומדים יותר מהכל
בעז"ה זו תהיה הפעם האחרונה שזה קורה לך
וכמו שגיל אומר, חוזה עבודה מאוד עוזר
הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה