בקשה סיפור מחזק לילדים ונערים וגם מעל.. יש לכם?

• הוסף לסימניות
אני מחפש לצורך הפקת תוכנית קצרה כלשהי
סיפור מחזק, על הפן הרגשי, משהו כמו ילד שסבל מחברים/שתק בילדותו ובסוף הרוויח מזה ובגדול
או ילד שהתגבר על קשיים ואיכשהו התבגר כל קושי היה לטובתו המושלמת
אבל בבקשה לא סיפורים 'ריקים' או סתם נחמדים וזהו.... אלא משהו באמת יוצא דופן, עם טוויסט בעלילה, שיגרום לצופים לצאת עם משהו בלב
(לא צריך דווקא סיפור משלנו, אני מקסימום יתאים את זה לסטנדרטים)
אודה לכל עזרה!! תבורכו מן השמים!!

• הוסף לסימניות
אתם יכולים לקחת סיפור על בסיס סרט תיעודי,
אני אישית מאד מתחברת לנכים פיזית, כי הם ממש כמו כולם, קוגנטיבית,ואיכשהוא הם מקבלים
יחס של "מיוחדים" מכל מיני בחינות, או יחס ילדותי כאילו הם נכים גם שכלית
או שאנשים נאלמים דום ולא יודעים איך לתקשר איתם וכו'
תכלס הם מצפים ליחס רגיל ונורמאלי בדיוק כמו שאנחנו מצפים...
(אגב יש את הסרט "פלא" או בשמו המקורי"wonder" שזה על ההתמודדות שלילד מעוות פנים,מיוחד!!)

• הוסף לסימניות
אתם יכולים לקחת סיפור על בסיס סרט תיעודי,
אני אישית מאד מתחברת לנכים פיזית, כי הם ממש כמו כולם, קוגנטיבית,ואיכשהוא הם מקבלים
יחס של "מיוחדים" מכל מיני בחינות, או יחס ילדותי כאילו הם נכים גם שכלית
או שאנשים נאלמים דום ולא יודעים איך לתקשר איתם וכו'
תכלס הם מצפים ליחס רגיל ונורמאלי בדיוק כמו שאנחנו מצפים...
(אגב יש את הסרט "פלא" או בשמו המקורי"wonder" שזה על ההתמודדות שלילד מעוות פנים,מיוחד!!)
תודה רבה!
דרך אגב אני מכיר קצת את הסרט פלא
אבל אני מעדיף משהו בסגנון אחר

• הוסף לסימניות
אני מחפש לצורך הפקת תוכנית קצרה כלשהי
סיפור מחזק, על הפן הרגשי, משהו כמו ילד שסבל מחברים/שתק בילדותו ובסוף הרוויח מזה ובגדול
או ילד שהתגבר על קשיים ואיכשהו התבגר כל קושי היה לטובתו המושלמת
אבל בבקשה לא סיפורים 'ריקים' או סתם נחמדים וזהו.... אלא משהו באמת יוצא דופן, עם טוויסט בעלילה, שיגרום לצופים לצאת עם משהו בלב
(לא צריך דווקא סיפור משלנו, אני מקסימום יתאים את זה לסטנדרטים)
אודה לכל עזרה!! תבורכו מן השמים!!
יש איזה סיפור
אני לא כ"כ זוכרת את בעל הסיפור אולי אח"כ אוכל לבדוק באחד הסיכומים שלי
על ילדה עיוורת וחירשת
הנקודה היפה שבבית לא וויתרו לה, כאילו היא כמו כולם.
יום אחד ברגע של כעס היא פזרה את כל חלקי הלגו שחקה בהם ואמא שלה לא וויתרה לה והכריחה אותה לאסוף את כל החלקים ובמשך כמה שעות טובות היא אספה חלק אחר חלק.

• הוסף לסימניות
יש איזה סיפור
אני לא כ"כ זוכרת את בעל הסיפור אולי אח"כ אוכל לבדוק באחד הסיכומים שלי
על ילדה עיוורת וחירשת
הנקודה היפה שבבית לא וויתרו לה, כאילו היא כמו כולם.
יום אחד ברגע של כעס היא פזרה את כל חלקי הלגו שחקה בהם ואמא שלה לא וויתרה לה והכריחה אותה לאסוף את כל החלקים ובמשך כמה שעות טובות היא אספה חלק אחר חלק.
אני גם מכירה את הסיפור,
אגב הוא אמיתי,
אבל הרעיון בו היה שכשהיא גדלה והצליחה בחיים שאלו אותה מאיפה הכח?! המוטיבציה בכלל לשאוף למשהוא...
והיא אמרה שזה היה הנקודת מפנה שלה שהיא בתור ילדה קטנה אספה בדמעות חלק חלק ולא ויתרו לה עד שהיא לא איתרה את כל חלקי הלגו המפוזרים בבית, זה הנקודה שבא היא הגיעה למסקנה שאם דורשים ממנה ככל ילד רגיל אז כנראה שהיא גם מסוגלת להגיע לתוצאות של כל ילד רגיל, והיא עלתה והצליחה בחיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה