- הוסף לסימניות
כנ"לנכתב ע"י חביבה;1238509:אפשר הסבר?
נשגב מבינתי.
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1238999:לא הבנתי,
איפה עמדה המצלמה?
נכתב ע"י ויזואלי;1239035:וואלה יצא מהמם!
הפלייר במסגרת מעולה..
מסקרן למי צילמת דבר כזה
נווווו...גם אני סקרנית כבר לדעתנכתב ע"י tamiro;1239402:המצלמה עמדה במרכז ה"כדור"
בקרוב מאוד תגלי..
נכתב ע"י קקטוס;1239446:איך כל המסגרות מאוזנות?
אני לא אוהב את הצורה בה אתה מציג את הכל, כאילו זה כל כך פשוט....נכתב ע"י tamiro;1239486:מה הבעיה?
קח מסגרת זרוק אותה באוויר
ותראה
רגע... נראה לי שיש פה איזה חוסר הבנה קל
זאת פנורמה שמורכבת מכמה וכמה תמונות
בכל תמונה יש מסגרת אחת שנמצאת באוויר
ז"א שאפשר לזרוק מסגרת ולצלם.
המסגרות לא נזרקו ממטוס ולא נתלו ממנוף
הן נזרקו כלפי מעלה מספר פעמים עד שהתקבלה תמונה שהמסגרת ישרה.
ההפקה בוצעה ע"י שלושה אנשים
עכשיו אפשר להמשיך הלאה עם כל הספקולציות של פוטושופ וכדומה![]()
נכתב ע"י קקטוס;1239606:אני לא אוהב את הצורה בה אתה מציג את הכל, כאילו זה כל כך פשוט....
נכתב ע"י tamiro;1239623:זה מאוד פשוט
זורקים מסגרת באוויר ומצלמים
כמו לזרוק כדור ולצלם
כמו לצלם מים קופצים
אם תצא מהגישה של "מישהו מרמה פה"
יהיה לך הרבה יותר קל להבין את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים