סיפור מקומם!

• הוסף לסימניות
חייבת לשתף אתכן במה שיצא.
התקשרה אלי היום, להודיע לי שמעצבת בחברת מטבחים מוכנה לעשות לה הדמיה ב 200 ש"ח ומוכנה לקחת את המידות של הארונות הקיימים, ולעצב להם משהו חדש שהם רוצים.
ולכן, אין צורך שאכין לה את האןפציה הסופית.
עד כאן, מעולה!
שמחתי מאוד שירדה ממני....

אבל,
איך אנחנו מסיימות את ענין התשלום.
נפגשנו בביתה שעה + כי היא רצתה שאני אשמע ואבין את הנתונים החדשים שיתפתחו במשך הזמן.
וכדי להגיע להבנה איזה אופציה הולכים לשרטט.
עדיין לא שרטטתי את האופציה הסופית.
האם בשל כך לא מגיע לי תשלום על הפגישה?

נשגב מבינתי הדלה.

• הוסף לסימניות
תוותרי ותגמרי,
אני הייתי משלימה עם זה העיקר לא להכנס איתה יותר לדו שיח.
ואם היא שוב חוזרת, ודי מסתבר שזה יקרה
את אומרת שאת עמוסה עמוסה ואין לך דקה פנויה בשבילה בחצי שנה הקרובה....

• הוסף לסימניות
הבהרתי לה ששעת פגישה עולה x ומבחינתי אין בעיה
נשמע שסיכמת מחיר על פגישה בלבד ,
אז מה את עוד חייבת ?
הרי בעבר שילמה לך על הסקיצות שעשית וזה עכשיו היה משהו חדש -הפגישה
את תמיד צריכה להיות במצב של תשלום לפני העבודה (מקדמה), כך את מחלקת את העבודה שלך לחלקי משניים כאשר כל חלק משולם לפני הביצוע של אותו חלק.
ובנוסך בחוזה תכתבי הערה שאם יש הפסקת עבודה בשלב כלשהו עליהם לשלם עד סיום אותו שלב -גם אם זה הסתיים לפני

• הוסף לסימניות
לא נעים לכתוב כי הוויתור הוא שלך
אבל יצאת בזול אם בזה גמרת ,פחדתי שתיסתבכי בגדול יותר
מאחלת לך מהיום רק לקוחות קלים וזורמים:)
וסוגיית עבודה עם משפחה או חברות צריכה בהזדמנות גם לעלות לדיון........
בכל אופן תנסי לכתוב לה בעדינות ומקסימיום זה יצליח

• הוסף לסימניות
רציתי לכתוב לך שבספור הזה את לא צריכה את הייעוץ שלנו אלא מגשרת משפחתית,
אבל ב"ה, ראיתי שהסוף טוב, חוץ מהתשלום על הפגישה.
נו..אז בקטנה.
תחשבי שהיית צריכה לשלם למגשרת..:eek:;)

(אגב, סתם הרהור שעלה בי ,
אם היא משוטטת בפורומים של עיצוב פנים וכד',
מי הבטיח לך שבפרוג לא?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה