סיפור משותף בהמשכים - נספח

נו באמת.
אני מספרת פה על אבא שלי הצדיק. הוא עוזר בחינם לאנשים, ואם זה לא אכפת להם הוא משלם בכרטיס אשראי שלו, כי זה נותן לו נקודות.
אוהו, הרגעת אותי. תודה. כבר נבהלתי, זה היה נשמע חשוד. שלא יפילו גם אותו בפח...
מי כותב.ת את הפרק הבא?

ו-שאלה נוספת, מקווה שאחרונה. באיזו שפה כתובים הדפים? מי שממשיך/ה את הפרק הבא,
רק בקשה קטנה: שזה לא יהיה דפים בצרפתית, נגיד, ואז יתברר לפתע שבדיוק במקרה אחד הבחורים דובר צרפתית (סבתא שלו מצרפת, במקור). לא סובלת את ה"ניסים" האלה. ברחמים.
לא הבנתי מה זה יעזור שאחד הבחורים מדבר צרפתית. או את השפה שבה כתובים הדפים.
והם מסתמא באנגלית.

לא הבנתי מה זה יעזור שאחד הבחורים מדבר צרפתית.
הדפים כתובים בשפה זרה (ככה החלטתי ;). מה חשבת, שבין רגע הם יקבלו לידיהם את המידע? זה יסקרן אותם מאוד, אבל זה יהיה כתוב בשפה זרה. ואז, באורח פלא, פתאום יתברר למפרע שאחד הבחורים יש לו סבתא בתאילנד והוא קורא תאילנדית שוטפת)

הדפים כתובים בשפה זרה (ככה החלטתי ;). מה חשבת, שבין רגע הם יקבלו לידיהם את המידע? זה יסקרן אותם מאוד, אבל זה יהיה כתוב בשפה זרה. ואז, באורח פלא, פתאום יתברר למפרע שאחד הבחורים יש לו סבתא בתאילנד והוא קורא תאילנדית שוטפת)
הדפים לא אמורים להיות אצלם.
אם מישהו קרא אותם הוא כבר היה אמור לשתף אותם בהסבר, אם לא, הם אמורים להבין בחקירה.

הדפים לא אמורים להיות אצלם.
אם מישהו קרא אותם הוא כבר היה אמור לשתף אותם בהסבר, אם לא, הם אמורים להבין בחקירה.
יש שני דפים בנעליו של אחד הבחורים, לא?
או שזה יכול להיות דפים ללא מידע על סיבת החשדות, אלא נגיד עם פרטי בנק של מישהו או כתובת כלשהיא

טוב, סיימתי עם ההערות (לבינתיים, בל"נ)
מפנה את האשכול לטובת ניקים נוספים

שרהלה לנציצקי מה איתך? את גם בפורום, לא? נשמח לפרק שלך בסיפור
תמרוז אהבתי!
וואו תודה! יודעת להעריך את המחמאה...
אבל אני לא טובה בז'אנר הזה, וחבל לי. אולי יום אחד ייפתח סיפור משותף על תקופה קדומה - זה הצד היותר חזק שלי.

תודה. בדיחה שאח שלי אמר אחרי ביקור בוינה...
כאחת שנמצאת הרבה באירופה אני יכולה להעיד שזה פשוט נכון :)
אבל מה נפלת על שרהלה לנציצקי?
פשוט זכרתי מהדיונים ב"ממלכה במבחן" שהיא בקהילת הכתיבה. אני עדיין לא מספיק מכירה, לא יודעת מי עוד
ולמה שלא תכתבי קודם את?
המממ. שאלה טובה
האמת שאני קצת הרבה מפחדת...
אני לא יכולה להוציא משהו שיש בו איזושהי סתירה או פרט לא תקין (יש שם לבעיה הזאת. פרפקציוניזם)
אז קצת קשה לי להשתתף בכזה סיפור מרובה פרטים שלא אני כתבתי את כולו.
אבל נראה, אולי בהמשך יהיה לי את האומץ לקפוץ למים

@.B.B אני בהחלט מבינה אותך, כל פרק שאני צריכה לכתוב מלחיץ אותי.
אבל בואי תכתבי, ויעזרו לך פה. נדייק לך בפרטים, נוציא לך ת'נשמה מרב פרטים (אם תרצי)
לכולם קשה, זה באמת קצת רכבת שדים. וזה לא ה"ביביי" שלך. אבל עדיין את רואה שגם האחרים עשו את זה,למרות זאת.
בואי קחי עכשיו קצת אומץ, תכתבי טויוטה, תעלי לפה (אחרי שימנלה) ונעזור לך לדייק וניתן לךך ביקורת חיובית ושלילית, עד שיצא לך משהו "מפורפקט"
בוא ניראה אותך.

וזה יהיה יותר נעים לקבל ביקורת ממישהי ש"בפנים" ולא ממישהי מבחוץ, שאולי קל לה לדבר...

את הפרק הבא, אחרי @תמרוז
כותב.
את הפרק שאחרי. (אין לי מוזג מה)
ואחריו @-חיה- , ואז את: @.B.B .
בהצלחה לכולם! ו @תמרוז , את מאריכה את הפרק? כי אם כן אני אחכה עם ביקורת הספרות עד לפרק המלא, ואם לא- אז הוא כתוב נהדר ובלי חורים (עד כמה שידוע לי) ואת יכולה להעלות אותו לאשכול של הסיפור.

את הפרק הבא, אחרי @תמרוז

ואחריו @-חיה- , ואז את: @.B.B .
בהצלחה לכולם! ו @תמרוז , את מאריכה את הפרק? כי אם כן אני אחכה עם ביקורת הספרות עד לפרק המלא, ואם לא- אז הוא כתוב נהדר ובלי חורים (עד כמה שידוע לי) ואת יכולה להעלות אותו לאשכול של הסיפור.
אני מתכוונת קצת להאריך אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת