עזרה סיפור על אהבת ישראל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סיפור על אהבת ישראל
לבת שלי בת 10
יש למישהו רעיון?
בתודה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
133616.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אבל שכחתי לציין
שאני מחפשת סיפור על גדולי ישראל מהדור הקודם
זה מה שהמורה ביקשה:D

• הוסף לסימניות
יכלו היריעות ותימוג הקסת - והסיפורים לא יכלו.
כמספר גדולי ישראל - כך כפול ומכופל מספר הסיפור, כך שפשוט קשה להתחיל...

• הוסף לסימניות
סיפור ידוע:
רבי זושא מאניפולי שמע פעם שני שיכורים מדברים , אחד שאל את חברו: אתה אוהב אותי? והלה השיב: בודאי
אם כך תגיד מה חסר לי! והחבר ענה: מאיפה שאדע מה חסר לך.
אמר הראשון : אם אינך יודע מה חסר לי סימן שאינך חברי.
ומזה למד רבי זושא כי רק מי שיודע מה חסר לשני אות וסימן שהוא אוהבו באמת ולא את עצמו.

• הוסף לסימניות
תודה :D @מילקשייקית
ובכל זאת תני לפחות איזה כיוון
אפילו ראשי פרקים אולי זה גם זה יעזור לי
אני מחפשת סיפור לא ממש קצר או לא ארוך
משהו מתאים לגיל הזה

• הוסף לסימניות
סיפור ידוע:
רבי זושא מאניפולי שמע פעם שני שיכורים מדברים , אחד שאל את חברו: אתה אוהב אותי? והלה השיב: בודאי
אם כך תגיד מה חסר לי! והחבר ענה: מאיפה שאדע מה חסר לך.
אמר הראשון : אם אינך יודע מה חסר לי סימן שאינך חברי.
ומזה למד רבי זושא כי רק מי שיודע מה חסר לשני אות וסימן שהוא אוהבו באמת ולא את עצמו.

תודה רבה
אבל קצת מידי קצר

• הוסף לסימניות
יש פה שיר עם כמה סיפורים קטנים
על טוב ליבם והעזרה שצדיקים הגישו לכל יהודי
זה באידיש :(
מקווה שתסתדרי

המון הצלחה

קבצים מצורפים

• 06 - גוטסקייט פון צדיקים.mp3
    4 MB · צפיות: 90
  • הוסף לסימניות
יש פה שיר עם כמה סיפורים קטנים
על טוב ליבם והעזרה שצדיקים הגישו לכל יהודי
זה באידיש :(
מקווה שתסתדרי

המון הצלחה
תודה כבר מורידה
מזל ששלחת לי באידיש
בעברית לא יודעת אם הייתי מתסדרת:p:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה