מידע שימושי סיפור פלא ותודה ענקית לחברת אות לי! מי כעמך ישראל

• הוסף לסימניות
יישר כוח ישלם ד' שכרכם ותזכו לכל הברכות שבתורה הסיפור שמאחורי :אנחנו פרסמנו שאנו זקוקים למשחקים ותעסוקה עבור הילדים בתשלום, ולהפתעתנו
לא עברה שעה ומצלצל הטלפון ,על הקו תרומה של חבילה עבורנו !!! עד לבית מחברת "אות לי "המומחים לחומרי יצירה חומרי לימוד וגני ילדים
וע''כ תודתינו הענקית והערכתנו שתזכו להיות מהנותנים אמן!http://otli.co.il/

• הוסף לסימניות
וואו יפה
מאז ומעולם אמרתי שאנחנו עם מיוחד

• הוסף לסימניות
יישר כוח ישלם ד' שכרכם ותזכו לכל הברכות שבתורה הסיפור שמאחורי :אנחנו פרסמנו שאנו זקוקים למשחקים ותעסוקה עבור הילדים בתשלום, ולהפתעתנו
לא עברה שעה ומצלצל הטלפון ,על הקו תרומה של חבילה עבורנו !!! עד לבית מחברת "אות לי "המומחים לחומרי יצירה חומרי לימוד וגני ילדים
וע''כ תודתינו הענקית והערכתנו שתזכו להיות מהנותנים אמן!http://otli.co.il/
אולי ש"אות לי" יעדכנו כמה עולה כזו ערכה, מה יש בה, לאיזה גיל מתאים ונוכל לרכוש

• הוסף לסימניות
אין לי מושג הם פנו אלי אולי תנסו גם .

• הוסף לסימניות
למה פעם?
כמדומני שיש להם

• הוסף לסימניות
אות לי היתה ניקית פעילה ואהובה בעיקר בפורום של היצירה.
וחבל לכולנו שהיא נעלמה
אבל המעשים הטובים ממשיכים וזה נפלא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה