שיתוף סיפור פנטזיה/הרפתקאות חדש!

• הוסף לסימניות
מדהיםם!! אין אומניות כמוך!!

רק לציין שזה לא מגזין חרדי (אותיות וילדים)
חושבת שכדאי שאנשים ידעו לפני שעושים מנוי, זה מגזין לציבור הדתי-חילוני
סבתא שלי מנויה(לא חרדית) אז משם מכירה
לא תוכן שיכנס לבית חרדי
מרים יעל- סורי על ההערה אבל חושבת שחשוב כי פרוג זה קהל יעד אחר: )

• הוסף לסימניות

לא תוכן שיכנס לבית חרדי
תודה רבה!
הדגש חשוב.

• הוסף לסימניות

לא תוכן שיכנס לבית חרדי
האמת שזה יותר חרד''לי (בעיקר מגמה לאחרונה) בטח לא חילוני.
אבל טוב שציינת

• הוסף לסימניות
האמתי שרועים שזה לא הצביעה שלך
הצביעה שלך ארבה יותר עדינה ויפה
אז ככה . שיהיה לך ברור שאני לא כתבתי בכאלו שגיאות כתיב. שלא יתחילו לחשוב שקרה משהו למח שלי. יש לי ילדה מתוקה שמציירת מהמם. ונתתי לה לראות את הציורים שלך היא מאד אוהבת. מסתבר שהילדונת גם למדה קצת איך עונים לך (האמת אני בשוק. ) אבל לא נורא העיקר שתביני שאני לא זו שכתבתי. ורק שתדעי שיש לך מעריצה במתוקה מאד

• הוסף לסימניות
אז ככה . שיהיה לך ברור שאני לא כתבתי בכאלו שגיאות כתיב. שלא יתחילו לחשוב שקרה משהו למח שלי. יש לי ילדה מתוקה שמציירת מהמם. ונתתי לה לראות את הציורים שלך היא מאד אוהבת. מסתבר שהילדונת גם למדה קצת איך עונים לך (האמת אני בשוק. ) אבל לא נורא העיקר שתביני שאני לא זו שכתבתי. ורק שתדעי שיש לך מעריצה במתוקה מאד
וואייייי חחחחחח
איזה בובה
תמסרי לה תודה כמובן
ותודה לך😂👍

• הוסף לסימניות
וואו פשוט כיף לקרוא את זה
העלילה והציורים
אני אוהבת את ההבעות פנים של הדמויות
ממש אחלההההה
(האמת - יותר אוהבת את הסגנון ציורים הקדם אבל כשמדובר בילדים זה באמת פחות מתאים...)
פשוט מדהים!
אלופההה

• הוסף לסימניות
מרים יעללללללל!!!!!!!!!!
מה יהיה איתך?
את פשוט מטורפפפפפתתת!
משוגעת על הציורים שלך!
(יש לי את הספרים שלך על המדף!!!)
יש מצב שאת מגלה לנו אצל מי למדת לציייר מנגה וסתם כך כל כך יפה?
למדתי לצייר מנגה מהסתכלות, מתמונות וסרטונים ברשת.
ותודה על המחמאות!

• הוסף לסימניות
תמונה של WhatsApp‏ 2025-03-19 בשעה 17.33.24_eb27e49a.jpg
וזה מצאתי במחברת שלה
השבוע. מרים יעל שיהיה לך נחת. ציירה מהראש היא רק בת 13 ונראה שיש לה עתיד בעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה