מדהים בטירוף.בס"ד סיפור חדש שלי, "נוטרי האש", התחיל להתפרסם במגזין 'אותיות וילדים'
עיצבתי דמויות שאני ממש אוהבת לאייר, ביחוד הרובוט
מצרפת לכם כמה עמודים להתרשמות.
מה אומרים? הייתם קוראים פנטזיה או שזה no--no?
צפה בקובץ המצורף 1806459צפה בקובץ המצורף 1806460צפה בקובץ המצורף 1806461
צפה בקובץ המצורף 1806462
תוכל לומר לי באיזה עמוד? כי מחקנו מכמה מקומות אני בהלם שפספסנויעל ,הספר מדהים ,
יש לו פסוק .... בתחילת הספר (אא להכניסו לשום מקום לא טהור .ממש הדבקנו על זה סלוטייפ )...ממש נבוכונו
אההההה הבנתיהקומיקס במשפחה הוא המשך לקופסה שחורה. מה שהעליתי באשכול פה הוא סיפור שמתפרסם במגזין אותיות וילדים
איזה כיףאההההה הבנתי
בכל אופן רציתי להגיד לך שאנחנו במשפחה מעריצים את הספרים שלך ברמה ממכרת!
מיד כשיוצא ספר אנחנו רצים לקנות וקוראים בלי להפסיק
כל פעם מגלים דברים חדשים בסיפור ובציורים
אין עלייך!!!
תמשיכי לצייר לנו סרטים
תודה![]()
די משתגעים םםםםםםםםםםםםם נשמע מעניין אבל חסום לנו אוףףףתודה רבה! מחמאות מחממות לב
המגזין מגיע למנויים, אפשר לעשות מנוי ולקבל אותו הביתה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים