חילך לאורייתא
מהמשתמשים המובילים!
- הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי למה התכוונת.למה אתה חושב שהוא לא חשב על זה בעצמו?
כנראה שזה שווה לו את הכסף..
לא כל כך הבנתי למה התכוונת.למה אתה חושב שהוא לא חשב על זה בעצמו?
כנראה שזה שווה לו את הכסף..
נראה לך שהוא לא שם לב שהוא מוציא 1500 ש"ח על מוניות? לא נראה לי שגילית לו את אמריקה.לא כל כך הבנתי למה התכוונת.
האמת היא שהוא לא שם לבנראה לך שהוא לא שם לב שהוא מוציא 1500 ש"ח על מוניות? לא נראה לי שגילית לו את אמריקה.
כמו ילד שמאחר כל יום לבי"ס ותגיד לו - יש לי רעיון תקום מוקדם כל בוקר וכך לא תאחר ולא תקבל עונש. רעיון. לא?
תאמין לי שכל פעם שהוא משלם הוא אוכל את עצמו על כך שהוא לא מצליח לקום מוקדם. לא נראה לי שתחדש לו משהו.
אבל אולי אני טועה.
אם הוא נוסע לעבודה, למה אתה מכנה אותו "אברך"? אלא מה? שמבחינתך אברך זה טייטל לשלומפער, אדם לא אחראי ולא מחושב, שלא שם לב לבד לדברים מינימליים
אז ככה: א', אדם שנוסע יומיום לעבודה הוא לא אברך. גם אם הוא רבה או כל דבר דומה.
ב', אברך לא יוציא 1500 שח על מוניות, בחיים. גדלתי בבית אברכי, אני חושבת שהמונית היחידה שעליתי עליה היתה לחתונה שלי.
אז די כבר לזלזול באברכים, די לשדר בכל צורה שהיא שזה אנשים חסרי הבנה בסיסית בכל דבר.
בא נראה אם אני אעלה כזה פוסט ואתאר את הפציינט: "הגיע אלי אדם ספרדי". בא נראה איך זה עובר. בושה.
אפשר להתקדם?כל מילה.
תופעה מעצבנת.
אולי באמת צריך לשים לאנשים מראה בפרצוף כל פעם שנפתח אשכול עם השפלות מהסוג הזה
מעניין התירוץאפשר להתקדם?
הסבירו פה כבר שאצל חסידים אברך = חרדי נשוי
והמספר והמסופר שניהם חסידים
אגב, בתור אברך
לא הבנתי מאיפה בדיוק מובן שהוא התכוון לזלזל
מקס׳ בטעות בניסוח (וגם זה בתכלס׳ לא)
יכלת לכתוב את התגובה בלי להכנס אישי בכבוד היועץלא הבנתי מה ההתרגשות. כמה כבודו מר יועץ כלכלי מוציא על הרכב שלו כל חודש?
אני מכירה הרבה מאד אברכים שלא עובדים שנוסעים ברכבים מכובדים ומשלמים סכום דומה.זה שאצלו יש את האפשרות לחסוך את זה בהתנהלות נכונה זה בסדר . אבל אני למשל כרגע בלי רכב בהחלט מרשה לעצמי לסוע במוניות כי אני עושה חשבון שאם היה לי רכב הייתי משלמת כפול . לא הכל זה כסף. יש עוד דברים בחיים. ולי אישית מפריע מאד הדקדוקי עניות האלו. הם גורמים יותר נזק מתועלת
בפרט שבד"כ היועצים עצמם חיים ברמת חיים גבוה בהרבה מכלל האוכלוסיה
לא הכל זה כסף.לא הבנתי מה ההתרגשות. כמה כבודו מר יועץ כלכלי מוציא על הרכב שלו כל חודש?
אני מכירה הרבה מאד אברכים שלא עובדים שנוסעים ברכבים מכובדים ומשלמים סכום דומה.זה שאצלו יש את האפשרות לחסוך את זה בהתנהלות נכונה זה בסדר . אבל אני למשל כרגע בלי רכב בהחלט מרשה לעצמי לסוע במוניות כי אני עושה חשבון שאם היה לי רכב הייתי משלמת כפול . לא הכל זה כסף. יש עוד דברים בחיים. ולי אישית מפריע מאד הדקדוקי עניות האלו. הם גורמים יותר נזק מתועלת
למה לקחת אישילא הבנתי מה ההתרגשות. כמה כבודו מר יועץ כלכלי מוציא על הרכב שלו כל חודש?
תשמע מבחינתי אין לי בעיה שאדם יוציא על רכב כמה שהוא רוצה בחודש, כל עוד יש לו את היכולת.לא הבנתי מה ההתרגשות. כמה כבודו מר יועץ כלכלי מוציא על הרכב שלו כל חודש?
האמת היא שעדיין לא ייעצתי לא.הוא סה"כ ייעץ לבן אדם שחסר לו כ- 4000 ש"ח חודשי לקום קצת יותר מוקדם
עם כל זה שלא קל לקום שעה מוקדם יותר כל יום, עדיין מדובר במאמץ קטן יחסית לתמורה של כמעט 3000 ש"ח בחודש.ולי אישית מפריע מאד הדקדוקי עניות האלו. הם גורמים יותר נזק מתועלת
הוא חשב שהוא נוסע בחינם?האמת היא שהוא לא שם לב
נשמע מוזר אבל הוא באמת לא ידע כמה זה עולה לו עד שניתחתי איתו את ההוצאה הזאת.
מותר לו לפרסם סיפורים על אנשים שבאים אליו?
(כמובן שהפרטים המזהים טשטשו)
וואווולי אישית מפריע מאד הדקדוקי עניות האלו. הם גורמים יותר נזק מתועלת
הוא יכול להמשיך לנסוע במוניות גם 3 פעמים ביום, אבל שלא יבוא אח"כ ליועץ כלכלי ויבכה שחסר לו 4000 בחודשלא הבנתי מה ההתרגשות. כמה כבודו מר יועץ כלכלי מוציא על הרכב שלו כל חודש?
rhon.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים