תנו לי ביקורת סיפור של חיים

• הוסף לסימניות
נדירה, רגשת ממש!
תמונות מושלמות כהרגלך!!!!

• הוסף לסימניות
מרגש!
תודה על השיתוף.
והתמונות מעולות!

• הוסף לסימניות
איזה מדהימה את
תמונות מושלמות לא הייתי חושבת לרגע שיש בו שוני

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו
אלופהההה
אם לא היית כותבת לא בטוח שכולם ה יו שמים לב שהוא מיוחד
מדהים ממש

• הוסף לסימניות
את אלופה! ומדהימה!
ידעה האמא את מי לבחור!
איזה אלבום משגע!
מגוון ומעוצב יפה

• הוסף לסימניות
רותי, אליפות קטן עלייך.
ממש ריגשת.

• הוסף לסימניות
שאפו ענק רותי
על כל תמונה ועל כל חיוך שלו!!
אלבום מדהים!!

• הוסף לסימניות
מרגש עד דמעות ועד בכלל!
הלב שלך ענק! ולא מהיום
ואם לא הייתי קוראת את הפוסט-
התמונות והילד מושלמים!

• הוסף לסימניות
אתן מרגשות אותי בכל תגובה ותגובה!!!
תודה לכל מי שפרגנה הגיבה וליקה!

• הוסף לסימניות
מרגשת!!
הוצאת אלבום סופר מגוון ומיוחד, רואים את הכיף של הילד בכל תמונה..
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
רותי כל הכבוד
יש לך לב נדייייר
האמא בטח בעננים
הוצאת אותו מתוק ומושם!!!!
הרבה זכיות צברת! בטוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה