מידע שימושי סיפור של מכונת כביסה - חייבים לקרוא!! שימושי מאוד!!

• הוסף לסימניות
יום אחד גיליתי שהמכונה מפסיקה לכבס בהרתחה
לא ב40 וקל וחומר לא 95
אמרו לי שכנראה הגוף חימום מלא אבנית וצריך להחליף
אוקי !
הפשלתי שרוולים והוצאתי אותו
מה אני אגיד לכם מפוצץ אבנית .
החלפתי חדש וכשהלכתי לשים אותו
ראיתי את התוף מהצד השני שלו מלא באבנית גם כן.
אז לקחתי מלח לימון וכמו שאני מנקה קומקום חשמלי עשיתי במכונה
הפעלתי הרתחה 95 ובמקום אבקת כביסה שמתי שתי שקיקים של מלח לימון
והפעלתי.
ומה שראיתי בתוך התוף חבל שלא צילמתי ערמות של גרגרים של אבנית
ואח"כ בדקתי בפילטר של ניקוז המים והיתה שם ערמה של אבנית
אחרי עוד כמה מכונות של הרתחה בדקתי עוד פעם את הניקוז
והיה שם עוד אבנית ,
ואחרי שבוע כבר לא יצא.
חובה לעשות ניקוי כל 4-6 חודשים .
לא רצוי בחומרים שמציעים בשוק אלה רק חומרים טבעיים.
גם התוף וגם הגומי הכל מתנקה כמו חדש.
הצלחות

• הוסף לסימניות
וואו תודה על השיתוף!! בהחלט שימושי.

• הוסף לסימניות
עשינו גם בשבוע שעבר.
(אני חושב ש2 שקיקים זה קצת מידי ביחס לכמות המים)

• הוסף לסימניות
זה שקיקים מיוחדים
או שפשוט מלח ולימון בכוס?

• הוסף לסימניות
עשינו גם בשבוע שעבר.
(אני חושב ש2 שקיקים זה קצת מידי ביחס לכמות המים)
למכונה ארוכה של 95 ששוטפת פעמיים זה בסדר
אני מספרת מה עשיתי (כל אחד יעשה כרצונו)

• הוסף לסימניות
לא כדאי להשתמש בקביעות במלח לימון הוא עשוי לשחוק את המכונה כי הוא חזק מדי, שמרו אותו למקרים קשים כמו כאלה שתוארו כאן.
בימים של שיגרה - חומץ פשוט עדיף והוא גם זול יותר.

במקום אבקת כביסה ממלאים כוס עד כוס וחצי חומץ, כדאי להניס מגבת או סמרטוטים ולא לכבס על מכונה ריקה.

• הוסף לסימניות
כשקבלתי את מכונת הכביסה שלי, הטכנאי (נציג מכירות :) ) אמר לי פעם בחודשיים שלושה להפעיל את המכונה על ריק על המעלות הכי גבוהות כדי לנקות את הצנרת (הייתי אז זו"צ והפעלתי גג-3 מכונות בשבוע, אז שינה לפעם בחצי שנה)
לפני סוכות, ולפני פסח, אחרי סיום המכונה האחרונה, אני מרתיחה עם כוס חומץ

לגיסתי טכנאי שבא לתקן את המכונה אמר לה להרתחה הריקה להוסיף כפית מלח לימון, אני לא מעיזה אחרי שמלח לימון הרס לי את הגוף חימום במיחם שבתי

• הוסף לסימניות
לי יש מכונה שזהירו אותי לא לשים אקנומיקה ולא שום תוסף "טבעי" כי החיישנים יהרסו וזה מוריד את האחריות מהמכונה...
שכל אחד יעשה לפי ההוראות ו"שלא תבוא תקלה..."

• הוסף לסימניות
אני מוסיפה חומץ למכונה של הכהים
1. עוזר למנוע אבנית ולנקות את המכונה
2. מונע ריח רע הקיים לעיתים בכביסה כהה
3. עוזר לשמור על הצבעים של הבגדים שלא ידהו.
אני מוסיפה כחצי כוס יחד עם האבקת כביסה (מיד שהמים מתחילים לזרום, ולא לפני בשביל שלא יווצר גוש במגירה)

אבל,
המכונה שלי לא חדשה
שימו לב שיש כאן ובאשכול השני נשים שהזהירו אותן שלא לשים חומץ וחומרים טבעיים במכונה בכלל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה