דרוש מידע סיפק אותי המידע. תודה

• הוסף לסימניות
לא משהו לענין בכלל בכלל

• הוסף לסימניות
זה של הרב רלב"ג
אי אפשר לסמוך על זה בכלל בכלל (זה כמו בלי הכשר)

• הוסף לסימניות
קודם כל הרב אריה רלב"ג (פלטבוש, ארה"ב)
הוא בנ"א משכמו ומעלה! ירא שמים גדול מאוד ובעל חסד (שהיתי בביתו זמן מה...)
מלכתחילה ההכשר הזה נוסד לאנשים דתיים לייט שלא ישלמו בשביל הכשר טוב.
אפשר לסמוך עליו בדברים מאוד ספציפיים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון שכולנו לא אוכלים מזה אבל בפרופורציה
התייעצתי פעמיים עם רבנים וזה התשובה שקיבלתי. (רבנים שמתמחים בכשרות)
ציטוט מדוייק של אחת מהתשובות: "ניתן לקנות מוצרים עם ההכשר הזה בתנאי שזה מוצרים שמראש לא צריכים הכשר" (לדוגמא אורז)

• הוסף לסימניות
"ניתן לקנות מוצרים עם ההכשר הזה בתנאי שזה מוצרים שמראש לא צריכים הכשר"
נו באמת... מה הייתי חושב שזה סימן של טרף שאם הוא מופיע אז אסור לקנות?

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי זה הכשר קונסרבטיבי.
למי ששאל הייתי חושב שזה סימן של טרף שאם הוא מופיע אז אסור לקנות?
ו אני חושב שקצת נסחפתם הם יאשרו טרף? ודאי שלא.
ודי למבין.
מה שברור שכל יראי ה' לא אוכלים מזה.

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי זה הכשר קונסרבטיבי.
למי ששאל הייתי חושב שזה סימן של טרף שאם הוא מופיע אז אסור לקנות?
ו אני חושב שקצת נסחפתם הם יאשרו טרף? ודאי שלא.
ודי למבין.
מה שברור שכל יראי ה' לא אוכלים מזה.
לא הבנתי אז אם תראה משהו שלא צריך כשרות ויש עליו כל מיני סימונים אפילו שלא שייכים לדת שלנו, תמנע מלקנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה