סיקוונס לא מתאים לקבצי הוידאו

• הוסף לסימניות
שוב HD :)
א.
פתחתי סיקוונס לעריכת קבצי וידאו HD
סיומת- MTS
גודל- 1920/1080
מס' פריימים 25
פתחתי בתיקיית AVCHD ובחרתי באפשרות (50i) (1080 25)
קובץ הוידאו מופיע עם קו צהוב למעלה
ניסיתי לבחור באפשרויות נוספות, אך אז הקו אדום.

מה אומר הקו הצהוב? אם הוא מסמן בעיה, איזה סיקוונס תציעו לי לפתוח?

ב.
כיצד אוכל להעלות את האיכות באנקור, בייצוא לDVD,
במקרה שיש לי מקום פנוי בדיסק?
(כמובן ברמה שהדיסק יקרא בקלות על מחשבים פשוטים)

• הוסף לסימניות
א. בקשר לסוג הקובץ, בHD אני משתמש בסוג פורמט של AVCHD באופציה של 30 פריים ובאופציה של 60I , אמנם הפס אדום מעל הקבצים אבל זה עובד. כמובן שהכל תלוי בסוג הקבצים שעליהם אתם עובדים.
ב. באנקור הסגירה של HD היא תמיד בבחירת מצב פורמט של NTEC ובאופציה של VBR .
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
באופציה של 30 פריים
באנקור הסגירה של HD היא תמיד בבחירת מצב פורמט של NTEC ובאופציה של VBR
מחילה, אלו נראות לי טעויות.
קצב הדגימה בארץ הוא 25 פריימים בשניה
וסגירה היא לpal
לגבי הפס הצהוב- זה לא אומר שהסיקוונס לא מתאים (במקרה כזה יש פס אדום)
אין לי הסבר מדויק למה הוא מופיע, אין איתו בעיה אם פתחת סיוקוונס מתאים כמו שכתבת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה! אשאיר את זה כך.
ברו- זכרתי שנכתב על כך בעבר, מצאתי כמה הודעות בנושא, אך לא את זו, תודה!!!

בעניין הסגירה באנקור- אני מתכוונת לסגירה לDVD ולא HD וכמובן ל- PAL
רק- חשוב לי לדעת כיצד אני מגדירה איכות טובה יותר?

• הוסף לסימניות
בפרימייר cs5 הקו הצהוב מופיע כשהתוכנה משתמשת במנוע רינדור מרקורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;672359:
בפרימייר cs5 הקו הצהוב מופיע כשהתוכנה משתמשת במנוע רינדור מרקורי.

אני חושב שטעות בידך. יצא לי לראות את הפס הצהוב גם במחשבים ללא כרטיס מסך תומך מרקורי. לפי מה שהבנתי לא צריך להתייחס לפס הצהוב כמפריע
לגבי איכות בייצוא: האיכות נקבעת באקספורט. ככל שערכי הביטרט גבוהים יותר, כך התוצאה הסופית תהיה איכותית יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;672371:
אני חושב שטעות בידך. יצא לי לראות את הפס הצהוב גם במחשבים ללא כרטיס מסך תומך מרקורי. לפי מה שהבנתי לא צריך להתייחס לפס הצהוב כמפריע
לגבי איכות בייצוא: האיכות נקבעת באקספורט. ככל שערכי הביטרט גבוהים יותר, כך התוצאה הסופית תהיה איכותית יותר.

תודה!
מהם ערכי הביטרט המקסימליים שמומלץ להגדיר, כך שהסרט יעבוד חלק במכשירי DVD ובכל מחשב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה