• פותח הנושא RE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי דיסק של וינדוס ויסטה מקורי
אבל הסיראל נעלם לי
יש דרך להמציא אותו?
(הינדוס לא מותקן על המחשב)

• הוסף לסימניות
אם הווינדוס לא מותקן ואין לך את הסריאל אז אין איך להמציא אותו, אפשר לפרוץ אבל את הווינדוס דבר שאני כנראה הייתי עושה בכזה מקרה שבעצם יש לי רישיון חוקי.

אם קנית את הרישיון ישר ממייקרוסופט אז הוא אולי רשום אצליהם על החשבון שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2068141:
אם הווינדוס לא מותקן ואין לך את הסריאל אז אין איך להמציא אותו, אפשר לפרוץ אבל את הווינדוס דבר שאני כנראה הייתי עושה בכזה מקרה שבעצם יש לי רישיון חוקי.

אם קנית את הרישיון ישר ממייקרוסופט אז הוא אולי רשום אצליהם על החשבון שלך.

ויסטה??? בעעעעעעעעע

אם כבר אני פורץ לא לשים ויסטה בשום אופן , זה מערכת כושלת של מייקרוסופט שים 10 /8 /7
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו למעלה, חפש סריאל ברשת עבור המערכת שלך.
ולאחר ההתקנה תריץ את KMSpico ויהיה לך רשיון בתוקף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2068164:
כמו שכתבו למעלה, חפש סריאל ברשת עבור המערכת שלך. ולאחר ההתקנה תריץ את KMSpico_setup ויהיה לך רשיון בתוקף.

לא חיבים סריאל,
במהלך ההתקנה עושים דלג ואח"כ הPICO מסדר את זה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
לי יש במחשב וינדוס 8 64 ביט
את ויסטה אני רוצה בשביל כונן וירטואלי
שאני צריכה שיהיה 32 ביט
וינדוס היחיד שיש לי 32 זה הויסטהלכן נזכרתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
הסתדרתי
ובפרט לנייק דודכהן
שנתן והסביר ללא שום תמורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה