ואז מה?תתקשרי לברר עם יש בכלל כסף בכרטיס?
לנו היה 1000 ש"ח עשינו באיזה מקום קניה באזור ה 400 ש"ח
סתם התקשרתי לברר כמה כסף נשאר וידעתי שאמור להית שם 600 ואומרים היתרה 46 ש"ח
אפשר לברר דרך החברה שרשום על הכרטיס
כן ככה גילינו איך ירד הכסף.. כשאת מתקשרת לברר יתרה הוא לא אומר פירוט כמו בכל הכרטיסים האחריםואז מה?
יש פירוט או משהו?
יש לך טלפון של החברה?כן ככה גילינו איך ירד הכסף.. כשאת מתקשרת לברר יתרה הוא לא אומר פירוט כמו בכל הכרטיסים האחרים
זה מה שאני מנסה. איך מגיעים לפירוט?היו לאחרונה סיפורים על כרטיסים ש"הוחלפו בטעות" בחנויות השונות.
תבדקו את פרוט הרכישות...
אין לי מושגזה מה שאני מנסה. איך מגיעים לפירוט?
נותן רק להשאיר הודעהבטלפון שכתוב מאחורה.
התוקף הוא עד ה-05.28כמה שידוע לי לכרטיס היה תוקף עד לתאריך מסוים ואחר כך זה התרוקן.
יש תוקף לכרטיס ויש תוקף להטענההתוקף הוא עד ה-05.28
ההטענה היתה בשנת 22יש תוקף לכרטיס ויש תוקף להטענה
התכוונת לתאריך מסויםחזרו אלי, מניחה כאן את התשובה, כדי שיהיה לתועלת.
הם טענו שכל קופה/ ארגון/ עמותה מגביל את הכסף לסכום מסוים. יש כאלו עד ר"ח אייר, ויש כאלו עד שבועות וכד'.
לאחר הזמן שהגבילו - הכסף חוזר לקופה/ ארגון, בלי קשר לתוקף הרשום על הכרטיס.
חשוב מאד לדת את זה, כדי לנצל את הכרטיס בזמן...
בגב הכרטיס WWW.ISRACARD.CO.ILזה מה שאני מנסה. איך מגיעים לפירוט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נחמת שוטים, כובע הנזיר, Chaya Lea ועוד 63 משתמשים66 //