סירוק בשבת

• הוסף לסימניות
אולי תוכלנה לייעץ
כיצד אסדר את שערות בנותי המתולתלות בשבת
ללא תלישתן כמובן
בברכת שנה טובה ומבורכת לכולן

• הוסף לסימניות
אחת מבנותי בעלת שיער גלי, ואני קולעת לה אותו לצמה 'סינית' כך היא נשארת מסודרת לכל השבת. היום אמרו לי שאם לאחר הסרוק אתיז על שערה את הספריי "סקרל" זה יהיה עוד יותר יפה, כי ההתזה מונעת את המראה הפרוע של כל השערות הקטנות (- כמו סיבים שעולים מהקליעות) לאחר השינה בשבת.
אולי זה רלוונטי גם לגבי בנותיך.

• הוסף לסימניות
לצערי השיערות שלהן לא כ"כ ארוכות
בשביל לקלוע צמה סינית...
אשמח לרעיונות נוספים

• הוסף לסימניות
יש לי בן שהיו לו שערות מתולתלות ומתנפחות. היום הוא מסופר ב"ה, אבל כשהיתה לו הרעמה ההיא הייתי נוהגת לטפוח קלות על השיער בידיים רטובות - זה נרמל קצת את ההופעה.

• הוסף לסימניות
אם זה אסוף בצורה כלשהיא תאספי עם הגומיה הכי חזקה שיש לך, לפני זה תעסי לתוך השיער סרקל קרם מיוחד כזה ואחרי הכל אם יש לך ספריי או משהו שיתן חוזק לשיערות הקטנות.

הקטנה שלי אני שולחת אותה לגן עם הסרקל וזה חוזר מצוין... וגם בערב שבת בד"כ בסדר למרות שבשבת השיער פתוח ואסוף רק בחלק העליון, כשהיא קמה בבוקר השיער עדיין נראה נורמלי...
את הרעיון של הספריי שמעתי עכשיו אולי כדאי להתיעץ עם ספרית או מישהי בתחום.

• הוסף לסימניות
קרם תלתלים בערב שבת עושה פלאות. ובכלל, אולי מותר לשים את הקרם גם בשבת?!

• הוסף לסימניות
מעניין אותי מה שאתם אומרים על הסרקל, הוא מונע מה'שמונצים' הקטמים לצאת?

גם שלי מתולתלת ויש לי מברשת מיוחד, שאני מרטיבה את השיער והמברשת ממש מותחת את השיער (לא תולשת! מותחת לקוקו)

• הוסף לסימניות
אני מבינה שכל הקרמים למניהם זה כשהשיער פתוח -שיראה נורמאלי
אבל אם השיער אסוף
ובבוקר צריך לסדר שוב
אי אפשר בלי להוריד את הקוקיה ואז...
אגב איפה קונים את הקרמים הללו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 6182547;642340:
אני מבינה שכל הקרמים למניהם זה כשהשיער פתוח -שיראה נורמאלי
אבל אם השיער אסוף
ובבוקר צריך לסדר שוב
אי אפשר בלי להוריד את הקוקיה ואז...
אגב איפה קונים את הקרמים הללו?

כשאני שמה את הקרם טוב (על שיער רטוב-לח דווקא) - זה עוזר גם ליום המחרת. אמנם, לא אותו הדבר כמו כששמים מיד, אבל נראה הרבה יותר טוב.

קונים בסופר או בחנות של מוצרי קוסמטיקה וטואלט. אני קונה את של נטורל ומרוצה מאוד, ב"ה. גם בבוקר זה תענוג (במיוחד אחרי הסטוריה של קוקיות:))

• הוסף לסימניות
הקרמים בעיתיים בשבת כי יש בהם חומר עיצוב
על סרקל שאלתי רב והוא אמר שאין בעיה (כמובן לא להשפריץ מידיי הרבה שלא תהיה בעיה של סוחט)

פעם השתמשתי הרבה במרכך לפני שבת אבל שמתי לב שזה גורם לשיערות להיתלש יותר מהר
היו תקופות שהשתמשתי בסרט לשיער לבנות הקטנות יותר
בכל מקרה אני משתדלת לתת לבנות מתחת לגיל 12 להבריש את אחיותיהן
ורק כשאין ברירה הן מורידות את הקוקו בשבילי ואני רק מחליקה עם מברשת רכה

כמובן שגם אני אשמח לשמוע כאן פתרונות נוספים יצירתיים יותר

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה, כשראש השנה התחבר לשבת, חבשתי לבנותי את כובעי הרחצה הדקים מניילון: הולכים לישון עם זה, כמובן, עם שיער אסוף, ואז יש סיכוי טוב יותר למראה נורמלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה