התייעצות סירים יציקה שיש פוד אפל או סולתם?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות סידרה של סירים בציפוי אבן שיש
יש סידרה של פוד אפל במבצע EVERYDAY PLUS אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את הסדרה
https://www.foodappeal-online.com/product/סט-13-חלקים-everyday-plus
וכן את הסדרה של סולתם
ועוד שאלה האם המחירים בחנות ובאתר אותו דבר בד"כ
תודה

• הוסף לסימניות
פוד אפיל נשחק מהר יותר, פיזור חום טוב יותר
סולתם בדיוק ההיפך

• הוסף לסימניות
מנסיון של שניהם, סולתם יותר טוב
אמנם לא בסדרות האלו

• הוסף לסימניות
מצטרפת.
קניתי לא מזמן מארז סירים שלהם ולדעתי אין הצדקה בין המחיר לתמורה.

• הוסף לסימניות
השבוע כתבו כאן הרבה המלצות על פוד אפיל. אישית לא ניסיתי אבל בהחלט התרשמתי.

יש לי סולתם מהסדרה של השיש השחור. החלק הפנימי נשחק מאד מהר!

אני מאד ממליצה על הסדרה הכסופה של פוקס הום. לא נשחקים בכלל ומתנקים בקלות רבה! ועכשו יש הרבה מבצעים.

(לא פתחתי את הקישורים למעלה)

• הוסף לסימניות
משתמשת כבר כמה שנים בפוד אפיל
מה שנראה לי שאם משתמשים בסכו"ם רגיל, הציפוי יותר נשחק.

• הוסף לסימניות
למען האמת, אם את משיגה מחיר טוב בפוקס הום (יומהולדת וכאלה) לדעתי הם מומלצים פי כמה.
ועוד שאלה האם המחירים בחנות ובאתר אותו דבר בד"כ
תודה
ממה שאני ראיתי המחירים בסניף ירושלים זולים יותר מהאתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה