דרוש מידע סירי none stick של roso

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לדעת, האם הסירים האלה אכן איכותיים?
או שאם אני רוצה סירים שיחזיקו לי מעמד לשנים רבות, עדיף את נירוסטה של סולתם?

• הוסף לסימניות
נירוסטה ודאי מחזיק בלי השוואה לנון סטיק.
כל סיר עם ציפוי מחזיק לתקופה מוגבלת, אבל מצד שני הנוחות בשימוש הרבה יותר גבוהה.
אישית מרוצה מהסירים של roso, כן מחליפה כל כמה שנים כשהציפוי נשחק (אולי בגלל שמכניסה למדיח).

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות
גם לי החזיק בערך 4 שנים
מה שפחות בשימוש החזיק יותר

• הוסף לסימניות
AMT סירים לשנים רבות!
יקרים אבל שווים (לא למדיח!)
(יש לי גם רוסו וגם AMT, ובסוף, כלכלית, AMT יותר משתלמים)

• תודה
  • הוסף לסימניות
הענין הוא שאני לא קונה עכשיו.
יש לי אפשרות לקבל מהעבודה סט סירים או של roso או של ארקוסטיל או של סולתם.
ממה שהבנתי הכי טוב בנון סטיק מבינהם, זה roso.
השאלה אם זה שווה את זה, או שאם אני רוצה סירים שיחזיקו שנים, זה יהיה נירוסטה ואז עדיף את הסולתם.

• הוסף לסימניות
לי יש סירים של רוסו כבר שנתיים וחצי
ואני ממש מרוצה מהם
כמובן אני משתמשת רק בכף סיליקון/עץ וככה הציפוי נשמר

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה