דרוש מידע סירנה של אמבולנס שפועלת ב2:00 בלילה כשהכביש ריק - זה חוקי?

• הוסף לסימניות
אני גרה ליד נקודת זינוק של אמבולנס -ובשעות הלילה המאוחרות אני יכולה לשמוע סירנות גם כשהכביש ריק מכלי רכב.
האם אפשר להתלונן?
חוקי או לא אני לא יודעת.
אבל אני שמעתי ממישהי שהתלוננה על נהג אמבולנס שהפעיל סירנה בלילה ללא צורך קריטי והנהג זומן לבירור מדמעתי

• הוסף לסימניות
כשאני נוסעת באמבולנס ומבקשת לפעמים מהנהג להפעיל צופרים הוא טוען שכל עוד החולה לא בסכנת חיים אין להפעיל.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ב-4 לפנות בוקר סירנה של אמבולנס או משטרה ומאד התפלאתי

• הוסף לסימניות
כשאני נוסעת באמבולנס ומבקשת לפעמים מהנהג להפעיל צופרים הוא טוען שכל עוד החולה לא בסכנת חיים אין להפעיל.
בנסיעה לביתו של החולה, מסתמכים על מידע שנותן החולה או המשפחה שבד"כ אין להם ידע רפואי, ולכן נסיעות רבות מוגדרות כדחופות.
בנסיעה לבית החולים, הנהג מסתמך על שיקול דעתו, ולכן ברוב המקרים הנסיעה לא תוגדר כדחופה.

• הוסף לסימניות
משיטוט ברשת:
נראה שאסור להפעיל ללא צורך ואתם יכולים להגיש תלונה.

• הוסף לסימניות
כאחד שהיה כמה שנים בסמיכות אחד מבתי החולים, יש כל לילה כמה וכמה אמבולנסים בכל השעות שמעילים מידי פעם סירנה ללא שום סיבה.

• הוסף לסימניות
אני נסעתי כמה פעמים באמבולנס בשעת לילה כשהכבישים היו ריקים וזה לא היה דחוף והנהג מידי פעם הפעיל את הסירנה. לא יודעת אם מותר או אסור- אבל הם מפעילים סירנה

• הוסף לסימניות
אני נסעתי כמה פעמים באמבולנס בשעת לילה כשהכבישים היו ריקים וזה לא היה דחוף והנהג מידי פעם הפעיל את הסירנה. לא יודעת אם מותר או אסור- אבל הם מפעילים סירנה
מה זה מידי פעם?
אם הוא נכנס לצומת באדום וכדו' הוא אמור להפעיל כדי להזהיר רכבים שעלולים להכנס לצומת בירוק מכיוונים אחרים.
איך שאני מבין הדיון פה הוא על הפעלה סתם בכביש פנוי.

• הוסף לסימניות
מה זה מידי פעם?
אם הוא נכנס לצומת באדום וכדו' הוא אמור להפעיל כדי להזהיר רכבים שעלולים להכנס לצומת בירוק מכיוונים אחרים.
לא יודעת בדיוק מתי, אבל זה היה בכמה פעמים וללא סיבה דחופה

• הוסף לסימניות
מה זה מידי פעם?
לא יודעת בדיוק מתי, אבל זה היה בכמה פעמים וללא סיבה דחופה
איך אפשר לדעת? אולי באמת נכנס לצומת באדום או משהו אחר דומה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה