דרוש מידע סיר גריל, אפיה וטיגון חשמלי - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
קבלתי במתנה את הסיר הזה - air grill cooker של חברת לבמט lavamat
דגם LMG 1660 (מצורפת תמונה)
התחלתי להשתמש בו והוא נראה מכשיר חלומי לגמרי,
יש בו תבנית, רשת לטיגון ורשת לגריל.
אין לי הוראות הפעלה והכל בניחוש בינתיים.
אשמח לשמוע ממי שמכיר את זה או משהו דומה -
המלצות, טיפים, רעיונות, למה משתמשים, איך בדיוק, מה אומר כל כפתור ועוד מנסיונכם....
והכי חשוב - איך מנקים אותו...
תודה
צפה בקובץ המצורף IMG_5245.JPG

• הוסף לסימניות
קבלתי במתנה את הסיר הזה - air grill cooker של חברת לבמט lavamat
דגם LMG 1660 (מצורפת תמונה)
התחלתי להשתמש בו והוא נראה מכשיר חלומי לגמרי,
יש בו תבנית, רשת לטיגון ורשת לגריל.
אין לי הוראות הפעלה והכל בניחוש בינתיים.
אשמח לשמוע ממי שמכיר את זה או משהו דומה -
המלצות, טיפים, רעיונות, למה משתמשים, איך בדיוק, מה אומר כל כפתור ועוד מנסיונכם....
והכי חשוב - איך מנקים אותו...
תודה
צפה בקובץ המצורף 1109949
יכולה לספר מה את מכינה איתו?
קיבלתי גם ואני לא יודעת מה עושים עם זה

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו הנינגה גריל....

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו הנינגה גריל....
נכון, זה אותו רעיון
יש פה אשכול על זה

• הוסף לסימניות
יש לי אותו,
משתמש בעיקר לצ'יפס (על "אייר פריי"), מידי פעם חזות על המשטח גריל.
הניקיון מאד פשוט- משתמשים רק עם הסיר האטום ובתוכו שמים או את הרשת טיגון או את המשטח גריל, אחרי השימוש מוציאים את הסיר והוא נשטף ממש בקלות.
מאיפה אתם בארץ? אני יכול להעביר לכם את החוברת הוראות בשמחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה