סיר הסירים..

• הוסף לסימניות
מחפש מקום שמוכרים סירי בישול איכותיים במחירים טובים.
כמו"כ אשמח לשמוע חו"ד על סירים איכותיים כמו של סולתם.

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר עברתי ליד סנטר 1 בירושלים ליד תחנה מרכזית, ויש שם ברחבה מכירה ענקית של מגוון סירים וכלי בישול במחירים יפים ונוחים.

שווה לראות!!!

• הוסף לסימניות
צוקרמן ברח' יפו בירושלים משווקים של סולתם במחירים טובים.
סירים רק סולתם.

• הוסף לסימניות
אין כמו סולתם!!!!!!!!
שווים כל שקל.....!
יש בשופרסל הרבה פעמים מבצעים מעולים על כלי הבית שלהם, של חברת ONE וצריך לשים לב היטב כי לפעמים חלק מהסירים שלהם מיוצרים ע"י סולתם!!!!!!
יש לי סוטאז' (סיר נמוך ורחב) נרוסטה של גולף-מצוין!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בששת היה שבועיים מבצעים מטורפים על כל סירי נעמן וסירי טפל וכו אולי זה ממשיך עדיין

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאוד מאוד מהסירים של ארקוסטיל, נראה לי שהם עולים על הסירים של סולתם. בכפר ויתקין יש חנות "פרחי תבור" שמוכרים אותם יחסית בזול.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על סירים של סקאנפן! אין עליהם בעולם!
(המחיר בהתאם, אבל שווה כל שקל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה