את זה אני יודעתאם בזמן הטיגון או הבישול השתמשת עם כף מזלג מתכת יתכן ששרט את הציפוי והוא הגורם לכך שנשרף
צריך לערבב רק עם סיליקון /עץ וכו
עכשיו צריכה המלצה על סיר ספציפילא יודעת מה המליצו פה. בעיקרון מומלץ סיר יציקה.
מעניין לדעת למה את רוצה שהבסיס ישאר למטה?ובכל מצב לא מערבבת את הטשולנט כי הבסיס חשוב לי שישאר למטה.
מנסיון אישי פוד אפיל הכי גרוע.מניסיון אישי של כמעט שנתיים - סיר יציקת שיש של פוד אפיל (לא רק ציפוי) עם כלי סיליקון לא נשרט ולא נשרף
ממליצה לערבב את התבשיל לפני הוספת הגריסים ומאז להקפיד לא לערבב.
את מתכוונת לסיר בישול איטי.סיר חשמלי שכל חו"צניקית משתמשת רק בו
לא אמורה להיות בעיה..יש לדעת איך משתמשים בו בשבת.
יש עניין של הטמנה בדבר שמוסיף הבללא אמורה להיות בעיה..
אצלנו מכוונים שעון שבת ובבוקר זה מוכן וטעים!
אני באמת עושה ככה, הרעיון שלמטה הבצל המטוגן והשום וחשוב לי שישאר למטה כדי שלא יחרך.מעניין לדעת למה את רוצה שהבסיס ישאר למטה?
מה זה תורם לתבשיל כולו, כשהבסיס נשאר למטה?
טשולנט בגדול לא מערבבים, אבל כן מומלץ להציף את הבסיס כלפי מעלה, כדי שהטעמים יתפזרו בתוך הסיר בשווה., ואחרי שמציפים, אפשר להרכיב את הסיר לפי איך שאוהבים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים