סיר שרוף

• הוסף לסימניות
נשרף לי אורז היום וכל תחתית הסיר (של סולתם) ממש שחור. :(
מה עושים?
יש רעיונות איך לנקות את זה?:confused::confused:

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תרתיחי מים עם מלח בסיר (לא יודעת כמות אבל שיכסה את האזור השרוף והמלח יהיה בכמות משמעותית)
זה מקל מאוד על הניקוי

• הוסף לסימניות
תרתיחי שם מים עם אבקת כביסה וחומץ... זה מה שעזר לי, ואם נשאר עוד שאריות אז עם מסיר שומנים.
ובכל מקרה לשפשף:
עם צמר פלדה,
ושהמים יהיו חמים.

• הוסף לסימניות
ואפשר גם להרתיח חומץ.
זהירות על הריח...

• הוסף לסימניות
אבקת כביסה בנדיבות בתחתית הסיר על זה מים כחצי מהגובה להרתיח על האש למשך כ20-30 דקות עד שהגושים השרופים נפרדים ומתמוססים, יוצא דנדשש..

• הוסף לסימניות
מנסיון - להשרות במים רותחים עם סבון כל הלילה,
ואח''כ כשמנקים ת'סיר , מנקים עם ברזלית.

• הוסף לסימניות
10 דק' סנט מוריץ
לשפוך הרבה ולסגור את הסיר,

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי 10 דקות עם סנט מוריץ סגור בתוך שקית ניילון והסיר יוצא כמו חדש.

• הוסף לסימניות
או עם פיירי - אמה - להשרות בערך רבע שעה עם מים רותחים - פלאים!!
או אולי להרתיח בסיר מיץ לימון אמור גם להשפיע.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
הרתחתי עם סודה לשתיה
עם אבקת כביסה
שפשפתי עם סנט מוריץ.....

כמעט הכל ירד.
מעייף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1451830:
תודה לכולם
הרתחתי עם סודה לשתיה
עם אבקת כביסה
שפשפתי עם סנט מוריץ.....

כמעט הכל ירד.
מעייף!

נכון, נראה לי שאורז זה המאכל שהכי מעצבן שנשרף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה